AKTUELNO

Ovog glumca zavoleli smo uz jednu od omiljenih srpskih serija devedesetih ''Srećne ljude''.

Glumac Desimir Stanojević za mnoge generacije bio je i ostaće Vukašin Golubović iz serije “Srećni ljudi”. Posle tog ostvarenja nismo imali priliku da ga često gledamo na TV ekranima, ali Desimir nikada nije odustao od glume. Naprotiv, nastavio je da briljira u pozorištu.

Foto: Printscreen

Više od 20 godina Desimir igra u Pozorištu na Terazijama neke od najzahtevnijih uloga, poput onih u mjuziklima “Grk Zorba” i “Cigani lete u nebo”.

Glumac ima dve ćerke: Ninu i Sonju. Nina je završila Muzičku akademiju u Novom Sadu i radi u Simfonijskom orkestru, dok se Sonja odlučila za veterinu.

Nina je završila Muzičku akademiju, odsek oboa i sa 35 godina ima već više od 10 godina radnog iskustva i veoma je uspešna u svom poslu. Deset godina je u braku, ima sina Jevrema, koji je završio prvi razred, i četvorogodišnju ćerku Nataliju. Sanja se na četvrtoj godini veterine odlučila za udaju. Fakultet je i dalje tamo gde jeste, ali ga ona ne obilazi. Ima četvorogodišnjeg Branka i Kalinu, koja ovih dana puni sedam meseci - otkrio je Desimir jednom prilikom.

Ovako izgledaju njegove ćerke:

Autor: M. K.

#Desimir Stanojević

#glumac

#ćerka

'