AKTUELNO

Iako nisu želeli da pričaju o svojoj romansi, ona se brzo završila.

Anastasija Ražnatović i košarkaš Miloš Teodosić rešili su da stave tačku na svoju romansu o kojoj nikada otvoreno nisu govorili, a koja je trajala oko dva meseca.

Oni nikada nisu pričali otvoreno o svojoj vezi. Cecina ćerka nekoliko puta je rekla samo da je emotivno ispunjena i zadovoljna, dok na pitanja o košarkašu nije želela da odgovara.

- Njihova romansa je bila jaka, ali posle nekog vremena su rešili da se rastanu jer je daljina učinila svoje. Više su vezu održavali preko telefona nego što su bili zajedno. Teo nije mogao da dolazi zbog treninga i utakmica koje ima, a Anastasija je imala svoje obaveze u Beogradu - rekao je dobro obavešten izvor za ''Blic''.

Samo dve nedelje ranije, na reviji ''Inverno Caldo'' čije je Anastasija zaštitno lice, novinari su je upitali da li bi se zbog ljubavi preselila u Moskvu.

- Sledeće pitanje - kratka je bila Anastasija, dok je kasnije otkrila da bi se zbog ljubavi preselila u neki drugi grad.

Nakon što je do sedme sile došla informacija da su ona i Teo završili svoju romansu, Anastasija se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Ne odustajem ja kad je teško nego kad prestane da me zanima - stoji u njenoj objavi na Instagramu, a reklo bi se da je ova poruka upućena njenom sada već bivšem dečku.

Autor: B. Radonić

#Anastasija Ražnatović

#Miloš Teodosić

'