AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je narednu temu u emisiji "Pretres nedelje", a zadrugarka koju je podigao bila je Milana Šarac Mima.

Milica Kemez je ušla u otvoren rat sa Mimom. Mima, zašto? Mima, Bora ti je poručio da znaš gde je stan njegov, da te čeka, da dođeš kod njega ako hoćeš, ići ćete na more - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam odlučila da uđem u rijaliti, pozvala sam Boru, ostali smo u korektnim odnosima posle svega. Ja sam ga nazvala da mu kažem da ću da uđem u rijaliti, preko video-poziva mi je rekao da ako bude potegnuta naša tema, da kažem slobodno istinu, da ne petljam. Nikakav stan, nikakvo čekanje, mene to ne zanima. Ja sam rekla: "Pozdrav za Boru", jer me je Milica komentarisala ironično, da se nisam obrukala, da su mi lepe obrve, da sam prelepa. Pošto me je tako komentarisala, ja sam rekla to. Odgovorila sam na provokaciju - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Grujo, ti si danas rekao Anđelu da ćeš da ustaneš i završiš sa Mimom za sva vremena, tj. da staviš tačku - dodao je Milan.
Devojka se za tri dana nije udostojila da dođe i popriča sa mnom. Gledala je da odgovari na provokaciju, a nije mislila kako se ja osećam. Drugo, voditeljki je rekla da je imala želju da ga pozdravi. Sa tom izjavom, dala je pravo nekome (Bori) da radi šta hoće. A dan pre toga smo polemisali o našoj vezi, da nikad nije iznela neki stav - govorio je Gruja.
Jao, ti imaš stav. Čovek je rekao da više neće uzeti kap alkohola. Obećao je da neće više piti, da ne bi sebe dovodio u onakve situacije i on nije mogao da održi svoju reč. Zamislite to. Čovek koji za nešto najbanalnije ne može da održi reč... - istakla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima, tebi se Bora i dalje sviđa? - pitao je Milan.
Ne, to je bilo pre pet godina, prošlo me je. Ne gledam ga više tim očima - rekla je Mima.
Radi se o tome što me u tom trenutku nije ispoštovala. Tri dana mi nije prišla, a zna da je kriva. Pita Anđela šta je uradila, ne dođe mene da pita. Umesto meni da se izvini, pita nekog drugog šta je uradila - istakao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.