AKTUELNO

Deceniju već traje skladan brak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević.

Ipak, malo ko zna da je njihova veza koja se dogodila u zenitu karijera, mladih i uspešnih umetnika, pukla pod pritiskom. Ivan Bosiljčić tada nije bio sam.

Kada su se rastali Jelena je silno patila, a kako je svojevremeno govorila za medije, u to vreme Sergej Ćetković ponudio joj je pesmu "Da mi je da mi se vrati", koju ona, skrhana emocijama tada nije mogla da otpeva.

Foto: Instagram.com/jelenatomasevic_official

Ivan je sa druge strane, Jelenu pokušao da preboli na drugi način. Kako se tada šuškalo, baš u vreme velike emotivne krize sa Jelenom, Ivan Bosiljčić otpočeo je romansu sa Lidijom Novaković, mladom balerinom, koju je upoznao u "Pozorištu na Terazijama", dok su zajedno radili na predstavi "Cigani lete u nebo".

Mlada balerina rodom iz Pančeva, koja još uvek igra u "Pozorištu na Terazijama" posle samo nekoliko meseci tajne romanse postala je bivša devojka Ivana Bosiljčića.

Foto: Instagram.com/lidijanovakovic

Glumac koji je shvatio da ljubav prema Jeleni ne jenjava dao je sve od sebe da je osvoji. Usledilo je tajno pomirenje sa Jelenom, romantična veridba u Parizu, a zatim su se 2011. jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Od tada, odnos krunisan ćerkom Ninom nije više prolazio kroz krize, a njih dvoje postali su jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.,

Foto: Instagram.com/lidijanovakovic

Autor: M.K.