AKTUELNO

Brak je okončala posle godinu dana od venčanja u Sidneju, a danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja.

Glumica Danina Jeftić je odrastala u Australiji, gde se preselila zbog rata u Sarajevu. Popularnost je stekla u seriji "Pare ili život", a tu ulogu dobila je kada se doselila u Srbiju.

Danina je 2013. godine rešila da se povuče iz glume zbog toga što je želela da osnuje porodicu. Ona se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima. Kad je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju.

Foto: Facebook.com

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju, a danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su tada navodili mediji, bio težak.

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo - optimistična je bila Danina.

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, a priča se da je upravo on bio njena najveća ljubav. Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko njenih pesama jer im je ljubav bila velika i iskrena. Međutim, nakon raskida svakoje krenuo svojim putem. Aleksandra Radović se udala za biznismena Aleksandra Zeremskog, sa kojim je dobila i ćerku, ali se nakon nekoliko godina, kao i njen bivši, razvela.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: M.K.