AKTUELNO

Danas je radostan dan u domu popularne pevačice.

Pevačica Seka Aleksić, kroz samo nekoliko objava, uspela je da svoje pratioce na Instagramu dovede do najdubljih emocija. Ona je, po mišljenju fanova, do sada objavila najlepše fotografije, na kojima se pored nje vide suprug Veljko i sin Jakov.

Fokus je na najmlađem članu porodice Piljkić, a ispod objava odmah su počeli da pljušte komentari, pohvale, emotivne poruke, ali i čestitke jer je baš pre tačno godinu dana Seka postala mama, a sada se slavi prvi rođendan naslednika.

Seka je i ranije znala da ostavlja emotivne poruke ispod fotografija sinčića, čije je lice dugo skrivala na društvenim mrežama, a i ovoga puta imala je dirljive reči u objavama.

Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi savršen! Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada! Hvala za mog anđela Serafima! Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem! Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov! Rasti moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti!!! 24.09.2016 | 10:13 | 3,125g | 48cm - napisala je pevačica.

Podsetimo, prošle godine, u toku Sekinom porođaja, suprug Veljko je sve vreme provodio uz nju. On je čak bio i na porođaju, u toku koga je lično presekao pupčanu vrpcu. Inače, prijatelji su nakon toga izjavljivali kako je dete isti otac, a da pevačica nije bila zahtevna i razmažena trudnica.

POGLEDAJTE: ŽIVA VATRA I KAD JE SMERNA: OVAKVU Seku Aleksić do sad NISTE VIDELI! (FOTO)

Nakon rođenja malog Jakova, naš kolega Ognjen Amidžić, otišao je u posetu pevačici, a kako je to izgledalo, prisetite se u video-prilogu u nastavku:

Autor: S. Kuvekalović

#Jakov

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'