AKTUELNO

Suprug popularne pevačice izgleda sjajno!

Pop zvezdi Goci Tržan godinama unazad mnoge žene zavide na četrnaest godina mlađem suprugu Radomiru Raši Novakoviću koji joj u svemu udovoljava i predstavlja joj najveći životni oslonac i podršku, a posle najnovijih fotografija bračnog para mnoge će joj zavideti još više - kako se komentariše na društvenim mrežama, Goci se baš posrećilo, te je ovaj put osvojila pravi džekpot!

Pevačica i bubnjar leto provode na Lefkadi, gde uživaju na nestvarno lepim, skrivenim plažama sa kojih se neretko javljaju svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njihove romantične fotografije nastale tokom zalaska sunca uvek privuku ogromnu pažnju i mnoštvo sjajnih komentara, a najnovija fotka preti da zaseni sve prethodne!

I dok je pevačica kojoj, po svemu sudeći, odmor i te kako prija, pokazala svoj besprekoran ten bez trunke šminke, njen četrnaest godina mlađi suprug pohvalio se isklesanim, mišićavim telom na kojem bi mu, nema sumnje, pozavideli svi muškarci! Rezultati Rašinih iscrpljujućih treninga sve su vidljiviji, te ne treba da čudi što na račun njegovog fizičkog izgleda sve češće stižu brojne pohvale.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

'