AKTUELNO

Voditeljka Nikolina Pišek danas na večni počinak ispraća supruga, poznatog srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, koji je u nedelju iznenada preminuo u 44. godini.

Ristovićeva udovica Nikolina i njihova ćerka Una Sofija zavijene su u crno zbog teške porodične tragedije, a danas, na beogradskom Novom groblju, primaju saučešća njegovih članova familije, prijatelja, poznanika i saradnika, koji su došli da se zauvek oproste od njega.

Foto: Instagram.com/vidojeristovic

Ispred kapele, u kojem je kovčeg, formiran je nikad veći red, bezdbednosne mere dignute su na najviši nivo, a ispred je i mnoštvo venaca, među kojima se izdvaja onaj od udovice Nikoline i njihove ćerke.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

S nama si zauvek. Tvoje Una Sofija i Nikolina - glasi oproštajna poruka.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Ristović je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, dok je sa drugom suprugom Nikolinom dobio ćerku Unu Sofiju. Živeo je i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Nikolina i on sklopili su brak u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili su Una Sofiju.

Foto: Instagram.com/vidojeristovic

Autor: pink.rs