AKTUELNO

Danas će se na beogradskom Novom groblju održati sahrana poznatog srpskog istoričara Vidoja Ristovića, supruga voditeljke Nikoline Pišek, koji je u nedelju preminuo u 44. godini.

Iako je opelo zakazano za 14:30, ispred kapele, u kojoj se nalazi kovčeg, već je formiran veliki red u kom stoje ožalošćeni prijatelji, saradnici i članovi familije, koji su neutešni zbog iznenadne smrti Ristovića.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Na Novom groblju red održavaju nikad brojniji pripadnici obezbeđenja, koji su klupama ogradili ulaz u kapelu, te se nikome, ko nije u povorci, ne dozvoljava bliži prilaz kapeli, niti ožalošćenim članovima porodice - ocu Miši Grofu, majci Mariji, supruzi Nikolini Pišek, prvoj supruzi Lani i dvema ćerkama, koje u kapeli primaju saučešća.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Video: Pink.rs

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića. Ristović je rođen 25. jula 1978. godine u Beogradu. Iz prvog braka ima ćerku Mateu, dok je sa drugom suprugom Nikolinom dobio ćerku Unu Sofiju. Živeo je i radio na relaciji Beograd - Zagreb. 

Foto: Instagram.com/vidojeristovic

Nikolina i on sklopili su brak u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili su Una Sofiju.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Autor: pink.rs

#Vidoje Ristović