AKTUELNO

Ovo ju je iznenadilo!

Dalila Dragojević i Jovana Tomić Matora su nedavno imale žestok okršaj jer se Tomićeva osećala kao da nema njenu podršku i da je Dragojevićka sebična drugarica. Ovu lekciju je Dalili očitao i Anđelo Ranković, nakon čega se Dalila izvinila Matoroj i obećala da će biti tu za nju. Iako je došlo do pomirenja između njih dve, zadrugari su primetili da niko od Matorinih prijatelja nije pozdravio Dragojevićku u čestitkama koje su stigle Tomićevoj za rođendan, što je prokomentarisala i Matora.

Kontaktirali smo Erminu Pašović, Matorinu prijateljicu, koja je učestvovala u organizovanju ovog rođendana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko će iole normalan pozdraviti Dalilu i podržati je. Matora je dobro skontala koliko je ona sebična i ogromni egocentrik. Ali Dalila pusti suzu, možda i dve i ova se prešalta, takva je Jovana. Mi smo pokušali na sve načine da je sklonimo, nije uspelo, nek radi šta hoće - rekla je Ermina, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sad šok šta Anđelo radi. Ne mogu da verujem da se spušta na taj nivo, nadam se da je sve neka igra, jer drugo opravdanje nemam. A u drugu ruku, Dalila pokazuje svoje pravo lice. Kad je Anđelo opali, onda će saki... Ha-ha-ha - istakla je Pašovićeva.

Foto: Instagram.com

Autor: M. P.