AKTUELNO

Ovo je sve iznenadilo!

U toku je emisija "Narod pita".

Šta vi mislite o raskidu Kenana i Rialde, to je izuzetno privuklo pažnju javnosti? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam nikakve informacije, stvarno ne znam, moje zadnje gostovanje je bilo sa Rialdom i ona je sve govorila u superlativu pričala, u Zadruzi sam bila skeptična za njihovu vezu, ali je ona govorila sve najbolje - odgovorila je Nadica.
Da li si od starta znala da nešto ne štima i da na duže staze tu nema budućnosti? - nastavio je Darko.
Ona je jedna žena lavica, zaista jeste. Ne volim ljude koji previše ćute, na kraju se odbrusio o mene da sam nikakva majka. Ne možeš da kažeš da bi se odrekao majke da sam mu ja majka, nije me pogodilo u smisli da sam sumanjala u samu sebe, nego me je pogodilo jer kad je video svoju majku je bio pun emocija. Nisam sumnjala u sebe daleko od toga. Nisam sumnjala da li to neće da traje, ne sumnjam ni da je Rialda sve izvukla iz njega i izvela sve na čistac, žao mi je ako nisu zajedno - navela je Nadica.
Sama je rekla da se promenio, da sada itekako zna da udari šakom o sto - ubacio se novinar.
Rekla je da je tako, više je nju nerviralo što je bio statičan i previše miran i zato što je nije branio, a ruku na srce stvarno je nije branio - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je to nešto naprasno bilo, Rialda negde peva večeras, on je u Sarajevu. Ona je nešto govorila da su planirali i letovanje - rekao je novinar.
Sve je počelo da je Rialda okačila neke storije gde su svi sumnjali da se nešto dešava, onda je Kenan potvrdio da su raskinuli pre desetak dana - rekao je Darko.
Mogu samo reći da sam razočarana i povređena zbog tog storija i da je na taj način prekinuo višemesečnu vezu. Ja sam neko ko se zaista borio i nemam više snage - podsetio je Darko na Rialdinu izjavu.
Mislim da je on opet probao linijom manjeg orpora a ona je opet sve sasula. Ona je uvek iskrena i transparentna a on je taj koji ćuti. Moguće da je mimoilaženje. Tamo jeste sve specifično, osuđeni smo jedni na druge i misle da se tu sve završava i počinje. Više se istripuju da su se zaljubili nego što je to tako i kad izađu napolje im se otvore oči - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je sama spomenula da je on započeo svoj biznis, a ona radi na svojoj karijeri, živeli su na relaciji Sarajevo - Beograd, nije to baš tako naivno - dodala je Nadica.
Da li misliš da su fanovi uticali na Kenana jer su sve vreme bili protiv Rialde, da li su oni stvorili te nevolje u raju? - pitao je voditelj.
On je govorio da ga to ne pogađa, ali crv je sumnje najgora stvar koja postoji. Moguće da su im te neke stvari došle glave - odgovorio je Marko.
Možda se i pomire oni su mladi nikad se ne zna - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se vole nek se pomire - dodao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga