AKTUELNO

Ja sam mlađa duhom od vas! - ošta je bila Žiža, koja je stanarima prenela i svoje utiske o razmeni poljubaca Divne i Marka DNK.

Utisci o dešavanjima sa prve žurke koja se sinoć dogodila u "Zadruzi" tema su današnjeg dana. Najviše se priča o Maci Diksreciji, koja je prvo igrala vreli ples za pare i povraćala jer je bila pod dejstvom pića. Međutim, puno se govori i o razmeni nežnosti, Divne i Marka DNK, koji su se ljubili na sred spavaće sobe.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NA VISINI ZADATKA?! Maca Diskrecija u vreloj akciji, a za sve ovo dobila je i PARE! (FOTO+VIDEO)

Sve to dešavalo se nekoliko metara od Žiže Stojanović, koja je sve što je sinoć videla, podelila sa Markom Janjuševićem Janjušem i Anđelom Rankovićem:

Mislim, baš onako nije bilo potrebno. Ovi, do mene, bračni par! Skoro seks! Bez pokrivača! - pričala je glumica.

Foto: TvPink Printscreen

U odbranu para koji ste zavoleli u emisiji Televizije Pink - DNK, odmah je stao Anđelo, koji opravdava njihovo ponašanje, nakon čega je Žiža nastavila, ali ne o ovom paru, već o mladim ljudima u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga":

Ja nisam ni domaćića, ni seljanka, ja sam mlađa duhom od vas i jako volim mlad svet. Vaš lik, vaše misli - a onda je krenula da kritikuje Janjuša: Pa šta tebi bi, tako lep, mlad, a pametan, ne kažeš: Ajde dosta, stvarno, jedan sat smo pevali, ajde sada da se spava! Vi ste dva sata, ne pevali, nego urlali! - žalila se Žiža.

Foto: TvPink Printscreen

Na sve to Janjuš je odmah ustao, i otišao od stola, jer nije mogao da sluša više Žižu, a Anđelo se pravdao, kako im je ono sinoć bila prva žurka.

POGLEDAJTE: OVO NISTE ZNALI O NJEMU! Učesnik ZADRUGE Marko Janjušević istetovirao lik PEVAČA! (FOTO)

Autor: S.K.

#Anđelo Ranković

#Marko Janjušević

#Žiža Stojanović

'