AKTUELNO

Definitivni kraj!

Emisija "Pitanja novinara" je upravo počela. Nakon što je voditeljka Ivana Šopić najavila zadrugarima novinare koji će im večeras postavljati pitanja, sve je bilo spremno. Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, prvo pitanje postavio je Aleks Nikolić.

Odlično si sada, drago mi je što to čujem. Šta je to presudilo da ti danas pukne film i da budeš ona Aleksandra koju smo imali priliku da upoznamo - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam šta sam imala. Krivo mi je zbog nekih ružnih reči koje sam izgovorila u naletu besa. Ne smatram da mi je više mesto pored njega, mislim da treba svako da nastavi svojim putem. Došlo je do toga, šta da radim, bolje što sam rekla, nego da sam ćutala. U nekim trenucima sam zaboravila ko sam i šta sam, nisam ograničena. Ja sam mislila da sam pile, a ustvari sam orao. Ja krivim sebe, jer ja kada se zaljubim, stavljam nekog drugog ispred sebe. - rekla je Aleks.
Ti si mu rekla da ti je muka da se nekome dodvoravaš. Koliko ti je sve to smetalo, a nisi htela da kažeš da ga ne bi naljutila - pitao je Darko.
Smetalo mi je očigledno, kao što se videlo danas. Smetalo mi je, loše sam se osećala, bila sam pokunjena. Ja ne mogu da budem sa njim, živim u sumnjama. Ne želim više ni reč da progovorim sa njim. Smatram da je to bolje za mene...Izgleda da su gledaoci bili u pravu kad su rekli da ja sumnjam u njegove poglede ka Dalili. Apsolutno ne želim, kraj i tačka - rekla je Aleks.
Je l' bio Car u pravu kad je rekao da Dejan i Dalila ne moraju direktno da se obraćaju - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, bio je u pravu. Ipak su oni proveli pet godina u braku. Oni čak imaju iste rečenice. Jako su slični. Možda oni ne moraju da komuniciraju da bi se razumeli...Ni jedne sekunde nisam ukaljala obraz prošle godine tako što sam imala se*s, a sa njim sam to uradila, zato što sam se zaljubila. Ne može sa mnom da razmišlja kao rijaliti, ja sam mu devojka - rekla je Aleks.
Kako planiraš da sebe obvuzdaš i ostaneš pri svom stavu ovom - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, videću da se družim sa svima. Kad sam legla da spavam, nisam mogla da zaspim. Shvatila sam da treba da budem sama. Sve prođe, imam ja život i pre njega - rekla je Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga