AKTUELNO

Sve može da prihvati, ali odnos sa ovom zadrugarkom ne može...

U Šiša bar kod Darka Tanasijevića sledeći gost bila je Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, kako si? - nasmejao se Darko.
Evo dobro sam, kako si ti? - odgovorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidsim da imaš neke problemčiće, kakve to zamerke ima Dejan na tvoj račun? - pitao je Darko.
Stvarno smatram da umem lepo da se obučem, da nisam vulgarna, ali eto sinoć sam obukla taj neki top... Rekao je da je to provokacija i da to samo on to treba da vide a ne svi. Naveo je da sada kada smo u vezi, treba malo normalnije da se obučem... Poštujem to, rekla sam da ću se normalno oblačiti... Pogađaju me neki komentari, kao kada je bio klip sa Sandrom Rešić, kao da su svi samo čekali... Ja bih ponešto rekla, ali on smatra da treba da ćutim i da ne treba da se svađam, da ne bi on morao da skače... Mislim da mnoge stvari koje on govori su na mestu, tako da mislim da je u pravu. Jednom prilikom je rekao da ja mogu da mu donesem samo nevolju i da samo ako sam dobra on ne može da upadne u problem... - govorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si komentarisala pesmu Maje Marinković ispred Dalile, delovalo je kao provokacija? Da li si to uradila svesno? - pitao je Tanasijević.
Naravno da jesam, samo zato što su ona i Car imali potrebu da kažu na klip Dejana i Rešićeve, da je to jedina prava ljubav. Ne znam odakle im ta potreba... Mislim da su želeli oboje da spuste ali mene više. Ja osećam lošu energiju sa Daliline strane. Jasno je da ona mene nikada neće gotiviti... Iskreno, mislim da su svi konci u Filipovim rukama. Jedini strah koji imam, jeste da Filip pusti Dalilu a da ona ponovo krene na Dejana a da on padne na to. Dok su oni zajedno ja sam mirna... Danas sam baš loše volje, a ona je više puta prolazila i pevala neke pesme, stvarno osetim to. Često prolazi, a neće da se pomeri, uvek sam ja ta koja mora da se skloni - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam gledala klip, rekla sam da ja gledam tako nekoga koga volim ili u koga sam zaljubljena. Na tom klipu sam videla i da je on nju gledao ne samo ona njega, ali eto, nemam prava da komentarišem... Ne bih mu ja ništa ni zamerila, svesna sam da su oni bili tu kada mu je bilo najteže, ali da me kopka, kopka me... To je neki crv sumnje, steglo me je kada sam gledala... Osećala sam se jadno i bespomoćno... Sandru znam od prošle godine i znam da sada ništa ne bi uradila... Meni je bilo čudno kada je rekla da neće komentarisati naš odnos, to mi bas nije jasno... Takođe, nije mi jasno zašto je sada u Rehabu, ne znam... Po mom mišljenju, nikada ona to neće ni reći, čak i da jeste tako. Setimo se, takav je odnos imala i sa Anđelom prošle godine... - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetio sam da dosta toga prećutiš, da ne bi nervirala Dejana? - pitao je Darko.
Ja sam se zaljubila u njega i ne bih podnela da ga sada izgubim. Ne bih volela da se naljuti na mene i neću javno da ga kritikujem, jer će mnogi jedva dočekati. Mene je mnogo više nerviralo to sve sa Sandrom nego sa Dalilom, jer znam da se on ohladio prema njoj a i nju zanima samo Car. A ovo sa Rešićkom, ne znam... - navela je Nikolićeva.
On želi da se posveti sebi, da trenira, da otvori neki biznis... Rekao mi je da će iznajmiti stan u Beogradu, da ćemo putovati. Pričali smo o tome kakav bi bio jedan naš dan... Brine se, jer zna kakva sam ja, zna da sam vrag i da volim da lutam i izlazim... Svakako, imam ja njega u planu van rijalitija - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.