AKTUELNO

Ovo će vas nasmejati do suza!

Čuveni ljubavni trio, Mijana Kulić i njeni sadašnji i bivši momak Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola, svakodnevno zabavljaju i intrigiraju domaću javnost. Njih troje su nepresušan izvor ljubitelja društvenij mreža, koji od njihovih dešavanja prave razne mimove, šale i klipove. Ovo su samo neki od najgledanijih koji haraju internetom.

Foto: Pink.rs

Miljana Kulić je porazgovarala sa svojim ukućanima o životinjama i preslišavala 'porodične odnose' istih. Odmah nakon toga je zapalila društvene mreže!

Video: Instagram.com

Svedoci smo izuzetno čestih svađa između ova tri učesnika pete sezone najgledanijeg rijalitija, a samo jedna od njih je napravila pravi kolaps na Instagramu. Miljana je napala svog dečka a od te situacije, fanovi su napravili video i poistovetili je sa svakodnevnicom.

Video: Instagram.com

Poznato je da Miljana muči muku sa kilažom i da je vidno nezadovoljna svojim izglednom. Zola je jednom prilikom svoju bivšu ponudio parčetom pice koju su dobili kao nagradu od Velikog šefa, ali je Kulićeva ostala dosledna sebi. Fanovi su kreirali video kao 'borbu stomaka i mozga', što se više puta desilo svakome od nas. Ovaj video će vas dovesti do suza!

Video: Instagram.com

Poznata po svojim emotivnim brodolomima, ponovo je srušila internet. U nastavku pogledajte video koji je napravljen kao špica za seriju, sa sve muzikom u pozadini koja prati radnju čuvenog ljubavnog trougla.

Video: Instagram.com

Još jedan video inspirisan Miljaninim suzama i emotivnom rastrojstvu postao je viralan na društvenim mrežama, gde takođe tekst prati svaki korak Kulićeve. Ovo se ne propušta!

Video: Instagram.com

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: J. M. Đ.