AKTUELNO

Smejaćete se do suza!

Jedan od najkontravernizijih rijaliti parova ikada su definitivno Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica. Od kada su se uselili u Belu kuću oni ne prestaju da intrigiraju javnost. Ono što je posebno interesantno publici jeste reakcija Miljaninog bivšeg verenika Lazara čolića Zole na njihove ljubavne brodolove.

Video: Instagram.com

Video: Instagram.com

Nije strano da Bebica zbog trenutne situacije želi napusti rijaliti i da svakodnevno pokušava da nađe izlaz sa velelepnog imanja u Šimanovcima. Ono što zadrugari komentarišu između sebe jeste to da on želi na svaki način privuče pažnju svoje devojke i izazove žaljenje, te je jednom prilikom udarao glavom od staklo u pušionici što je na društvenim mrežama izazvalo potpuni haos.

Video: Instagram.com

Ono što je podiglo veliku prašinu na socijalnim platformama je svakako razgovor Miljane i Zole u pušionici. Ona je ispričala svoje planove za leto među kojima je nabrojala i razgovor sa psihologom zbog čega su se komentari na društvenim mrežama se gotovo usijali.

Video: Instagram.com

Ono što je dobro poznato još iz prethodnih sezona rijalitija, je položaj spavanja Miljane Kulić, od kada u Zadruzi boravi sa svojim emotivnim partnerom Nenadom, opšte je poznato da njihove slike iz kreveta prenose sve društvene mreže, a obožavaoci ovog formata su napravili smešan video kojim su nasmejali sve fanove ovog šou programa.

Video: Instagram.com

Pevačica Irma Sejranić je dobro poznata po svojim burnim reakcijama, njene facijalne espresije prepričavaju svi, a video snimci sa njenim urnebesnim načinom komunikacije sa pojedinim zadrugarima su prethodne nedelje pokorile internet.

Video: Instagram.com

Video: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša je nasmejao celu naciju kada je ispričao šta je njegove najveća trauma iz detinjstava, zadrugari su ga pomno slušali misleći da je u pitanju tužna životna priča ali je on nasmejao sve kada je ispričao da traumatično shvata jednu scenu iz domaće serije.

Video: Instagram.com

Autor: N.V.