AKTUELNO

Sve ih raskrinkala!

Ana Spasojević je sinoć napustila najgledaniji rijaliti Zadrugu 5. Ona je u duelu izgubila od Filipa Cara. Kako je važila za zadrugarku britkog jezika, stupili smo u kontakt sa njom, kako bi nam prokomentarisala odnose u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Pre svega kako si? Da li si se odmorila bar malo od Zadruge?

Ne znam gde se nalazim još uvek, ali sa porodicom sam, sumiramo utiske, moram da se odmorim malo od svega - rekla je Ana.

Postavila si Anđela za vođu, da li je to dokaz da  gajiš emocije prema njemu ili je u pitanju nešto drugo?

Ne, možda je nekada bilo malo i toga, ali mi smo sada isključivo prijatelji, bio je tu za mene u nekim mojim teškim trenucima, ja za njega takođe. On je jedan normalan, kulturan, fin momak i drago mi je da ga imam za prijatelja - otrkila je Ana o svom odnosu sa zadrugarom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Otkrila si tajnu Milice Veselinović, vezano za druga i kiosk, da li bi nam objasnila o čemu se tu radi?

Otkrila sam da sam od te osobe saznala da je bila sa tom braćom, jer je taj dečko poznaje i rekao mi je to. Zamolio me je da ne pominjem, ali rijaliti je takav da u jednom momentu sve izneseš, sad ću kada sam napolju da se lepo pozabavim Milicom. Kruže priče da je bila sa tim njenim Golubom i njegovom braćom, i to zna ceo Paraćin, ali tek ću da se raspitam sve - otkrila nam je Ana i obećala da će to podeliti sa nama.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno tu su i Mimas i Gruja. Sama si rekla da jedva čekaš da razotkriješ Milanu i zato bismo te zamolili da to uradiš?

Užas, dva najodvratnija čoveka, ološa, odrona posle Marka Osmakčića. Rekla sam da cu naći tog Amara, i to cu svakako uraditi, ta d*olja ne zaslužuje ništa bolje, a čovek (Gruja) koji ne poštuje majku svoje dece i svoju DECU, šta reći o njemu sem da je smrad od čoveka i da danas ne treba svako da ima decu - surova je bila bivša zadrugarka sa komentarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, Car, Dejan, Aleks zanima nas tvoje mišljenje o svemu tome?

Uh Dalila -Car , oni se vole. Dalila njega bolesno voli i on je jedina tačka koju ona vidi trenutno, ali im je odnos katastrofalan. Ne treba da se mire više jer je svaki put sve gore i gore, psovanje, vređanje porodice i ostalo. Jučerašnja svađa je zapečatila sve prethodne - komentarisala je Ana njihov odnos pa se osvrnula na Dejana i Aleks:
Aleks i Dejan, pa u početku mi je delovalo da se ona zaljubila, da on još nije čist sa Dalilom, ali sada već izgleda sve više da ga je pridobila. Zaljubio se i ona je sada počela da igra rijaliti sa njim i da se sprda, nije navikla na pažnju, ona voli haos, tuču, svađu, a kod Dejana toga nema, Dejan to radi smireno, nju to ne radi, zato se mislim ohladila i sad se igra sa njim - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Brajović