AKTUELNO

Iskreno progovorio o svemu!

Prethodnih nekoliko dana, afera 'elitna prostitucija' trese gotovo ceo region i svi detalji koji se provlače kroz medije nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Podsetimo, razna poznata imena pomenuta su tokom istrage policije, od pojedinih starleta Nataša Šavija, bivše misice, menadžera pevačice Katarine Ostojić i mnoge druge. U jeku događaja je i unuk poznatog pevača narodne muzike Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, koji je osumnjičen za podvođenje devojaka za novac.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je i gost jutarnjeg programa u Novom jutru kod Jovane Jeremić na Pink televiziji i tim povodom prokomentarisao novonastalu situaciju u kojoj se njegov unuk našao.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam čuo, ja sam bio zatečen. On ima 32 godine, završio je fakultet... Njegov dosije do sada je bio bez ijedne mrlje, radi kao fitnes trener, vrlo je skroman i normalan. Nedavno mi je preneo pozdrave od moje koleginice Kaje Ostojić, jer sam se ja družio nekada sa njenom bakom. Moj unuk je drug sa Duškom Banjcem, koji je takođe uhapšen, ali ne živi sa njim kao što se u medijima navodi. To je čista laž, ako postoje neki geni, sve može da bude ali ne može da bude pe*er. Šta se ovo dogodilo, ja pojma nemam, ali verujem u naše pravosuđe i da će istina izaći na videlo. Ja mogu da garantujem da on nije ni kriminalac, ni pe*er, ni narkoman, ovo mu je neko mnogo dobro smestio. Na njemu su se 'slomila kola', ali će se vremenom sve dokazati. Meni nije problem unuk, meni je problem sada moja ćerka, koja je operisala žuč, koja se ne oseća dobro i koja je očajna. Nju moram da spasim od svega - govorio je pevač.

Foto: Instagram.com/andjelic_n_, Privatna arhiva

Ja sam prošao celu Evropu, dobar deo sveta... Bio sam na raznim mestima gde su se nalazile prostituke, ja nemam dlake na jeziku. To je najstariji zanat, odavno sam rekao da u ovoj zemlji treba prostitucija da se legalizuje iz više razloga. Država bi zaradila, a na prvom mestu je u pitanju i to zdravstveno stanje, koje bi moralo da se kontroliše i bilo bi mnogo manje problema i bolesti. Dozvolili smo 'Paradu ponosa', sasvim bi bilo u redu da se i na ovome poradi - govorio je Ojdanić.

Voditeljka je pročitala pitanje jednog od gledalaca i pitala pevača da li je nekada njegov unuk podvodio devojke i za njega, na šta je Era Ojdanić odgovorio sledeće:

Nikada u životu! Nikada u životu nikada niko to nije radio za mene, ja sam umetnik i neko ko je dobio nedavno važnu nagradu za životno delo, to je narod prepoznao. Ja sam prvi čovek sa estrade koji je počeo da se bavi privatnim biznisom. Oko 30 godina sam pravio Izbor za mis Lipovačkih dana, sve moje misice su bile prelepe i dobre. Više puta su mi nameštali afere i sa Kineskinjama i sa tim misicama, što je potpuno netačno. Ja sam opasna ptica i to ona grabljivica - izjavio je estradni umetnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.M.Đ.