AKTUELNO

Iskreno o svemu.

Miki Đuričić je dobio reč, kako bi prokomentarisao odnos Dejana i Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatio sam u 44toj godini da treba da se kontrolišem. Mnoge sam loše stvari uradio, evo ja kao sada dobar čovek komentarišem ove što i dalje čine loše. O ovome bruji ceo region i to je jasno, o njima ne mislim dobro, ali im ne mislim ništa loše. Podržao sam ženu koja se iskreno zaljubila, iskreno to rekla. Isto tako sam rekao i šta će biti ako se pomire i kako on može da postane najomrženiji lik. Njih dvoje nisam voleo kao rijaliti igrače i to mišljenje sam gradio godinama. Meni su neke stvari gore od ovoga i ako mi niko ne veruje. Meni je recimo mnogo gore kada neko pakuje sa slavlja i nosi, meni jr to stvarno strašno. Nisu jedini, ali opet. Čovek, koga je žena ostavila i ubila, čovek koji se raspada da krade, da uzima od svih, meni to nije normalno. Da ga toliko sve ubija a da trči za nekim stvarima ne znam, ja bih pao možda. Meni to nije jasno, možda grešim ali to je moje mišljenje - govorio je Miki.
Evo sad ja ispadam kriv, kada navedem ono što si o ljudima pričao! Ma*š govno jedno, mani me te priče. Ja sam samo citirao ono što si ti govorio - obratio se Miki Dejanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu toga što oni zaju da kažu mi smo blagi i normalni. Posle ovog pomirenja mi smo svi u šoku, pa ne govorimo mnogo o tome. Ako je tolika ljubav bila, kako je onda uradila to što jeste. Opet, sa druge strane, kako ljubi čoveka koji joj se gadi? Ne znam. Ne mrzim nikoga ovde, imam neko loše mišljenje o mnogima i to je moje pravo. Što se mene tiče neka su živi i zdravi, a njihovo je da rade na sebi i da budu normalni - nastavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga