AKTUELNO

Nije mogla ni da pretpostavi šta će je zadesiti!

Vaterpolista Nikola Rađen pretukao je jutros devojku M.R (30). Nikola joj je zadao više udaraca u predelu glave i po telu, a ona ekipa Hitne pomoći je povređenu Milica uputila u UC. Ona je na svom Instagram profilu pre nekoliko sati pre nemilog događaja objavila fotografiju iz frizerskog salona, ništa nije slutilo da će do ovoga doći.

Foto: Instagram.com/_milica_ristic

Milica je pozirala nasmejana i zadovoljna svojom frizurom, a fotografiju je objavila na svom Instagram profilu. Pre frizure, Milica je bila u teretani pa se pratiocima pohvalila kako vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Inače, Rađen je već duži period u emotivnoj vezi s devojkom Milicom Ristić koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”. Javnost je nakon samo nekoliko meseci saznala za njihov odnos.

Foto: Instagram.com/_milica_ristic

- Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti - pričao je izvor ranije za Blic.

Foto: Instagram.com/_milica_ristić

Autor: M.K.