AKTUELNO

Nije mogla ni da pretpostavi šta će joj ćerka prirediti!

Jedan od najkontroverznijih odnosa u "Zadruzi" svakako je onaj koji Mensur Ajdarpašić ima sa maloletnom, sedamnaestogodišnjom Milicom Veselinović, sa kojom svakodnevno ima intimne odnose pred milionima gledalaca, zbog čega je njena porodica očajna. Miličina majka Ana Veselinović danima ne može da dođe sebi zbog ćerkinog ponašanja u "Zadruzi" u koju je ušla kako bi pokazala da nisu sve devojke lakog morala, a potom je ubrzo stupila u intimni odnos s Mensurom, i to pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ana danima ne može da se sastavi. Samo plače, sramota je da izađe iz kuće - proklinje dan kad je njena ćerka odlučila da uđe u rijaliti. Ona joj je govorila da nije to za nju, da je mlada i neiskusna, ali Milica joj je obećavala da će biti dobra i da je neće obrukati. Međutim sve je ubrzo palo u vodu, nijedno obećanje dato mami nije ispunila. To je Anu mnogo povredilo i stalno ponavlja istu rečenicu kad upali TV: "Ovo nije moja ćerka, muka mi je kad gledam šta radi" - govori izvor i nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

- Milicina mama nije dobro ni fizički ni psihički, odbija da jede zbog čega joj se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je i nedavno završila u Hitnoj zbog visokog pritiska.

Podsećanja radi, Miličin seks u rijalitiju njena majka prvi put je komentarisala za naš portal. I tada je istakala da joj je pozlilo zbog ćerkinog ponašanja u "Zadruzi".

Autor: D.T.

#Ana Veselinović

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović