AKTUELNO

O ovome će se tek pričati!

Pevačica Marija Šerifović večeras održava prvi u nizu koncerata pred beogradskom publikom, a njeno obraćanje okupljenima odmah je diglo prašinu.

Hej, šta se promenilo u prvom redu? Jedan, dva razvoda... Za neke sam zaslužna ja - kazala je Marija Šerifović u svom stilu, dok se u javnosti nedavno pričalo da je upravo ona kriva za razvod Saleta Tropika i Jovane Pajić, koja je sedela baš u prvom redu.

Foto: Pink.rs, Pexels

Podsećanja radi, kada je odjeknula vest da se razvodi poznati estradni par, spekulisalo se u medijima da je jedan od razloga Jovanino javno druženje sa Šerifovićevom, što su oboje demantovali.

Dragi mediji, u ime fenomenalne dugogodišnje saradnje, zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo rešli kao zdravorazumni i civilizovani ljudi ovde ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumevanju - stajalo je u njihovom saopštenju.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: D.T.