AKTUELNO

O ovome će se tek pričati!

Nedelja noć na velepnom imanju rezervisana je za ''Izbacivanje'', međutim sinoć se to nije desilo. U Šimanovcima je organizovana specijalna emisija ''Zadruge 5'' koju je vodila Dušica Jakovljević.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom startu emisije, Dušica je ugostila Davida Dragojevića, brata Dejana Dragojevića i majku Milice Veselinović, Anu. Sa njima je razgovarala o trenutnim situacijama u beloj kući koje se tiču njihove porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Milicina mama je na početku emisije demantovala tvrdnje medija vezano za Mensura Ajdarpašića i za to što je navodno završila u bolnici zbog ponašanja njene ćerke u Zadruzi.

Foto: Pink.rs

Ana je u jednom momentu otrkila šta misli o odnosu njene ćerke i Mensura, ali se i osvrnula na to da Milicu ne može da prepozna, jer kako ona sama kaže, Milica je drska devojka koja ne da na sebe. Takođe je otkrila da joj je čudno što se njena ćerka ne oblači kao što to inače radi. Takođe Ana je rekla da podržava svoju ćerku u svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je upitala Anu šta misli da li je Miilica stvarno trudna:

Ja mislim da jeste, ne mogu da budem sigurna - odgovorila je Ana.

U komentarisanju odnosa u Beloj kući nije izostao ni Dejanov brat, David, koji je odmah an početku komentarisao odnosa Dejana i Dalile Dragojević u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

David je otrkio ta se stavlja njegovom bratu na teret od strane Dalile koja se kako on kaže, pere od mnogih stvari preko Dejana:

Oni su gradili kuću i brak, a da mama ništa nije znala. Nije ni znala da će se uzeti. Očigledno je da znaju svi novinari, sve rade za novine. Ja sam bio na moru, mama me je zvala i plakala. Tadašnja moja devojka pomenula za to, svi su je napadali. Nakon što se moja mama uključila u taj rijaliti i rekla da nije znala za ženidbu, stigla joj je poruka od Dalile: ''Nećeš videti svoje dete, nećemo ti više nikada doći u Veternik'' - pričao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan ima nas, uvek ima gde da ode, uvek ima nas i nikad mu nećemo okrenuti leđa. Razumem da mu je teško, ima tu kuću koju će ostaviti iza sebe. Kapiram da se plaši, izgubio je sebe. Ne zna gde je i plaši se gde će, ali bolje da krene iz početka bile mu lakše. On je dečko koji se smeje, šali, radi, ovo nije ista osoba. Mislim da je došlo do zasićenja, da ti više nema mnogo toga, nema energije - naveo je David o svom bratu.

David smatra da Dalila manipuliše Dejanom, ali je takođe ubeđen da ona ima emocije prema Filipu Caru i da zbog toga okeće "vodu na svoju vodenicu" pa konstantno govori da nju Dejan guši, kako bi se oprala od svega, ali on nije štedeo ni svog vrata kojem je zamerio mnogo toga.

Tokom noći voditelj Darko Tanasijević je sa pojedinim zadrugarima komentarisao odnose u Beloj kući, i prvi sa kojim je popričao bio je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je komentarisao ljubavni trougrao, Dlilu, Dejana i Cara i otkrio da smatra da je Dalila zaljubljena u Cara. Miki takođe smatra da postoji pozadina cele priče, ali da se još ne zna.

Naredan koja se našla oči u oči sa Darkom bila je upravo Dalila Dragojević.

Počela je druga sedmica, prvu je i bilo sve okej. Jutros smo imali frku, baš sam se iznervirala. Želela sam da odnesem Mikiju i Filipu, stavila sam mu čips i vratila se u kuću. Milica mi je dala sve cigare i ja sam odnela Filipu, on kao bacio. Nahvalio je ljude koji su ga se setili, kao Sandru, ona se setila. Otišla sam da spavam, bila sam ljuta. On ulazi transparentno i ugleda to i baci meni pored glave. Ja sam uzela to sve i pobacala mu u glavu, on je lupao u zdi. Izašli smo napolje, krenuo je da se pravda...znaš kad onoliki muškarac stane onako da se sažališ na njega. Ja ne volim te situacije. On mi je rekao neku reč, jer nisam očekivala da će meni reći, ja sam bacila čašu, šolju, polila sam se po kosi - prepričavala je Dalila.
Ja molim da se izolacija što pre završi...Znaš kad si osuđen na nekog, ja ne mogu da gledam u plafon, mi moramo da pričamo. On meni zamera sitnice, neke gluposti, zamerim i ja njenu, nije da ne zamerim. Sve je čudno. On meni sinoć kaže da nađe devojku, jer sad može samo sa mnom da priča - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je komentarisala i njen odnosa sa suprugom Dajanom, a to sve pogeldajte su nastavku:

U Šiša bar nakon Dalile, došao je Dejan Dragojević koji je porazgovarao sa Darkom Tanasijevićem i otkrije sve ono što mu leži na duši.

Foto: TV Pink Printscreen

O ovome sa Dalilom najviše razmišljam. Ne znam tačno šta se dešava, ispada da je gušim a ja to ništa ne radim. Naš život napolju je totalno drugačiji, totalna kontra. Trenutno mi puca glava i kipi mozak, ne mogu da sklopim kockice sa onime što ona priča i sa opnima što vidim i kako ja mislim. Kada je rekla pauza, mislila je malo da se pdaljimo, da se družimo sa drugim ljudima. Uvek joj kažem jer imam dobre procene i tačno je uvek upozorimm na vreme. Ona voli da se druži i na kraju uvek bude izdana i prodana. Sa kim da ste je videli sa kim da provodi vreme, na sve se odnosi. U rijalitiju je dovoljno samo jedna situacija i da ode sve u pogrešnu stranu. Zato ja ne volim da se družim, možda ako uđe neko bov, trenutno mi je najbolje da izađem i budem sam. Od početka našeg odnosa imamo tako drugačije stavove o ljudima, ja imam iste ljude godinama sa njima se družim, ali rijaliti nije takav format gde ti možeš da se opustiš. Ona može da ostvari odnos sa njima, uvbek je iskrena svađa se pa joj bude krivo, a meni je odmah lakše da se distanciram - naveo je Dejan.
Svašta ste prošli, imali ste dosta prepreka, da li ti se čini da je to nju sve jako umorilo? - nastavio je Darko.
Da. Znam šta je prošla sa mnom, šta je sve prošla sa mnomi zbog mojih i zbog svega. Znam šta će i sada prolaziti posle svega zato mi je i drago da se druži sa nekim da joj bude lepo. To sa kilažom što je bilo je isto teško prevazišla. Još sam i ja svašta pravio i sve se nakupi, ovo poslednje sa bebom je takođe golgota bila. Ono za vantelesonu oplodnju, šta se sve pije, ta golgota, ti lekovi, još neke traume od doktora koje je imala. Sačuvaj bože. Kada smo saznali da je trudna, svi su plakali od sreće, ja to tebi ne mogu da opišem i onda posle toga sve ode niz vodu.. - govorio je Dejan kroz suze o svom odnosu sa Dalilom.

Nakon intervjua, Dejan je otišao nazad u Belu kuću gde je ležao u Dalilinom i pričao o svemu.

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su sledeći koji su razgovarali sa Darkom Tanasijevićem. Nakon najburnije svađe koje su imali zbog Lorne Partnemer, njih dvoje su spustili loptu i sredili svoj odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe su potegli temu prebacivanja svađa u kojima Milica govori Mensuru da nije kao Mina Vrbaški i da ona neće da trpi njegovo takvo ponašanje.

Stanija Dobrojević je prokomentarisala sa Darkom Tanasijevićem. Ona je otkrila da Car na sve načina želi da privuče Dalilinu pažnju pa je ispričala ko kome piše poruke:

On njoj, a ona daje odgovore na drugačiji način. Dalila nije sigurna u Cara i ako se oseća poljuljano pegla sa Dejanom. Tu emosije pršte! Car sedne na garnituru, ona ode kod Karića. Danas gledamo seriju, car dođe ćaska sa mno0m, dolazi Dalila i seda pored Karića. Oni se inate i imaju senzore ko šta radi. Najnejasniji mi je Dejan. Filip mi je jasan, njemu je to izazov. Dalila se pogubila, očigledno je da nije zadovoljna u tom braku. Dejan sve to vidi i pravi se slep. Nekad mi ga bude žao. Prekinuo komunikaciju sa rođenim bratom, majkom...On nju teši, dok ona plače što ga je prevarila. Prirodna rekacija je da napravoi haos. Ja ne znam da li taj dečko ima neki dublji problem, a nije u redu ni šta Dalila radi. Dejan je njoj toliko posvećen, ne zaslužuje da mu radi, to što radi - objasnila je Stanija

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić i Marijana Zonjić su sledeće došle u Šiša bar kod Darka na intervju. One su komentarisale njihove odnose sa Markom Osmakčićem. Naime, od kako je Sandra stavila tačku sa Markom, on se upustio u vezu sa Marijanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra je rekla šta joj je promenilo mišljenje u vezi sa Markom, a potom su njih dve komentarisale odnos Marijane i Stanije nakon što je Zonjićeva ušla u vezu sa Markom.

Miljana Kulić je odmah nakon dolaska u Šiša bar Darku otkrila sve o ljubavnom trouglu:

Preživljavala sam sve emotivno, a onda sam shvatila da sam budala. Sada se pitam da li je sve to gluma. Kako je moguće da imaš burmu pet godina, a da toliko praviš udalu od svog muša. Njen tip muškarca je zapravo Car i podseća na njenog bivšeg dečka Mladena i ona je navikla na te odnose gde je haos i lupanje i svađanje. Car i Mladen su jako slični karakteri, na neki način je njoj sav taj mir dosadio, i sad joj treba ono prvo. Dalila je takva da može da radi sve iz inata, ništa ne može da me iznenadi. Filip je jako iskren, vidi se da je zaljubljen i to nije pitanje. Čudan mi je Dejan, svako bi polupao pola Zadruge do sada, odlepio bi ili tražio da izađe. Ono što je rekla sinoć da se naljutila jer je neko slikao nju i Cara, to je glupost, da su samo pričali samo zašto bi besnela? Ko zna šta je to bilo u bekstejdžu i šta je taj neko slikao. Bude mi žao kad vidim suze kod nekoga, ali kad vidim, promenim mišljenje. Srećnija je sa Carem to se vidi i nasmejanija. Ona voli te odnose, nju to gura, a Car je podseća na njega. Iz inata tom bivšem se i smuvala sa Dejanom, to svi znaju, ne znam - rekla je Miljana.

Dalila i Car čestoi razgovaraju,a sada su pokušali da reše pojedine probleme, ali im to nije poolazilo za rukom.

Odnos Dalile, Dejana i Cara je jedna od vodiećih tema Zadruge 5, a kako će se sve razvijatei, pratite na TV Pink i na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga