AKTUELNO

I ove nedelje u rubrici "Viraliti" osvrnućemo se na neke od klipova i slika iz "Zadruge 5" koje su zapalile društvene mreže.

Ulazak Miljane Kulić Miksi i njenog novog dečka Nenada Macanovića Bebice napravio je potpunu pometnju, kako među zadrugarima, tako i među publikom, koja svakodnevno prati dešavanja iz najgledanijeg rijalitija u regionu. U nastavku možete videti neke od situacija koje su postale viralne.

Zadrugari su se u jednom trenutku okupili oko Miljane u pušionici i nudili joj upaljač, a ova scena je jednog Tviter korisnika podsetila na čuvenu scenu iz filma "Malena".

Iako je odnos Miljane i Bebice delovao idealno, oni su se posvađali odmah nakon ulaska, a sve zbog toga što je Deniz Dejm sela pored njega. Klip kada Miljana napada Bebicu je takođe postao viralan, uz natpis "Ja nisam ljubomorna. Takođe ja: ".

Stvari su se preokrenule kad je Kulićeva obnovila kontakt sa Zolom, zbog čega je Bebica počeo da sumnja u Miljanu, a njena opravdanja postala su hit na mrežama.

Ja dok komentarišem bivšu simpatiju: "Odvratan mi je, debeo kao krmak, i ja sam se ugojila nemam prava da pričam, ali odvratan mi je. Usta nema, beo kao krpa, folirantski pogled, ti si za njega Alen Delon"

I drugo Miljanino pravdanje je postalo viralno.

Malo sam šou pravila, htela sam da vidim da li me voliš i dosadno mi je bilo - govorila je kroz suze Miljana.

Video: TikTok

Bivša zadrugarka Iva Grgurić je izazvala haos na društvenim mrežama svojim savetima za mršavljenje, od kojih je jedan gladovanje do 20:00. Jedan Tviter korisnik je ovaj savet ukombinovao sa slikom Miljane, koja puni tanjir sarmama sa jedne od gala proslava u Beloj kući.

Iva Grgurić: Ne jedite ništa do 20:00h Ja u 20:00h:

Foto: Twitter.com

Lepi Mića već neko vreme zbunjuje zadrugare i publiku svojim prebrzim govorom. Nakon klipa na kom je Marko Đedović tražio prevod za Miću, pojavio se i novi iz jedne od emisija koju je vodila voditeljka Ivana Šopić.

Video: TikTok

I na samom kraju, klip koji je obišao region. Milana Šarac je u jednoj od emisija, dok se igrala sa upaljačem, slučajno sebi zapalila kosu. Zadrugari su se prvo šokirali, a u šoku je ostala i sama Mima, koja nije znala kako se ovo desilo. Vatru je odmah ugasila, a onda su i ona i zadrugari prasnuli u smeh zbog ove situacije.

Video: TikTok

Autor: M. P.

#Viraliti

#Viraliti Zadruga

#Zadruga

#Zadruga 5