AKTUELNO

Pogledajte neke od najurnebesnijih situacija!

Zadrugari su i ove nedelje izazvali veliku pažnju na društvenim mrežama. Publika često koristi njihove situacije kako bi napravila čuvene "mimove", a neke od njih možete i ove nedelje pogledati u rubrici "Viraliti".

Lepi Mića je u "Zadruzi" poznat i po tome što je uvek tu da posavetuje svoje mlađe cimere. Ove sezone on živi u pabu "Prijatelji", koji je postao pravo savetovalište za takmičare, posebno one koje imaju ljubavne probleme. Jedan korisnik Tvitera se našalio sa ovim situacijama i iskoristio Mićinu fotografiju dok priča sa zadrugarkama.

Stigla penzija - napisao je ovaj korisnik.

Fotografiju Lepog Miće za šalu je iskoristio i jedan Instagram korisnik, a gledaoci koji su malo introvertniji i ne vole da izlaze subotom su se odmah pronašli. Na slici se može videti Lepi Mića kako spava, uz naslov "Ej, gde ćemo večeras?".

Mnogi gledaoci utehu od svojih problema pronalaze upravo u "Zadruzi". Trenutno ceo svet strepi i posmatra sukob između Rusije i Ukrajine, a neki od korisnika Tvitera su se osvrnuli na to koliko su srećni što mogu da prate najgledaniji rijaliti u regionu, kao vid razbibrige.

Sreća nije kod nas rat, pa da prekinu "Zadrugu" - napisao je jedan korisnik.
Znam da je rat, ali Dalila ima poziv sa babom - napisala je korisnica Tvitera, koja je pratila razgovor između Dragojevićke i njenog oca Huse Mujića.

Što se stranog šoubiza tiče, veliku pažnju javnosti u poslednje vreme izaziva Kanje Vest, koji i dalje ne može da preboli razvod braka sa Kim Kardašijan. Reper često tvituje i postavlja slike na Instagramu, zbog kojih se kasnije pokaje, pa ih obriše. Jedan Tviteraš uvezao je ovu situaciju sa Dalilinom novogodišnjom mantrom.

Dalila. Novi život, nova pravila, nova ja - "nalepio" je ovaj korisnik pleko slike gde Kanje drži notes sa porukom.

Bliži se i ovogodišnja Evrovizija. Srbija tek treba da izabere svog predstavnika, a u užem izboru nalazi se i popularna i talentovana mlada pevačica Angellina, sa pesmom "Origami". Jedan korisnik je napravio urnebesan spot, čiji kadrovi prate reči ove pesme, a koristio je najviše scena iz "Zadruge". U nastavku ovog teksta možete pogledati ovaj video.

Autor: M. P.