AKTUELNO

Prva fotografija spektakularnog veštačkog jezera koje se nalazi u sklopu impresivnog grada.

Pripreme za najspektakularniji rijaliti svih vremena, "Zadruga", polako se privode kraju, a da je grad, u kom će živeti 33 učesnika zaista impresivan, govore i fotografije.

Za potrebe ovog rijaltija izgrađen je ceo jedan grad nadomak Beograda i prostire se na tri hektara, a kako su iz produkcije saopštili, u okviru njega nalazi se i jezero Stiva Džobsa.

Foto: Pink.rs

Veliko jezero na sredini ima ostrvo, na kom se nalazi statua jednog od osnivača i glavnog rukovodioca kompanije "Epl", Stiva Džobsa.

Foto: Pink.rs

Kako je otkrio izvor blizak produkciji, upravo u ovom jezeru živeće zlatna ribica Ljubinko.

Radovi na jezeru su završeni, a vrhunac predstavlja upravo statua Stiva Džobsa, čoveka koji je inspirisao milione, u prirodnoj veličini. U jezeru će živeti ribica Ljubinko, pripadnik LGBT populacije, kog će učesnici morati da uhvate golim rukama, ukoliko žele da im Veliki šef ispuni jednu od tri ponuđene želje. Da li će se neko usuditi da se uhvati u koštac sa ovim zadatkom, ostaje da vidimo - rekao je izvor iz produkcije.

Podsetimo, u gradu u kom će biti smeštena "Zadruga", pored jezera Stiva Džobsa, nalazi se i trg Bruna Marsa, sa kipom ovog pevača, zatim plato Džastina Bibera sa bazenima, ulica Lasa Vegasa, gde se nalaze noćni klub i kazino, zatim staklena zgrada u kojoj su smešteni hotel i banka, potom Rajski vrt sa Drevnim drvetom mudrosti, prodavnica, radionica, prostorije za rehabilitaciju i izolaciju, kao i Parlament i sudnica.

Foto: Marko Poplašen

Nema sumnje da će ovaj projekat Željka Mitrovića postaviti nove standarde ne samo kada je reč o ovom formatu, već i u istoriji televizije, zato ne propustite spektakularan početak "Zadruge", u sredu, 6. septembra, u 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Televizija Pink

#Zadruga

#Željko Mitrović

'