AKTUELNO

Pevač je ćerku dobio iz veze sa Ljiljanom Jevremović.

Kada u medijima vidite i čujete sa kolikim oduševljenjem Dragan Kojić Keba govori o sinu Igoru i ćerki Nataši teško da možete i da pomislite da pevač takav isti stav nema i prema svom trećem detetu. Ta činjenica još je neverovatnija i ima veću težinu ako se uzme u obzir i Kebina pažnja prema snajki Severini Kojić i njenom sinu Aleksandru.

Inu Jevremović je Keba dobio u vezi sa poznatim tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Od tada je prošlo više od sedamnaest godina, a Keba lepu Inu nikada nije želeo da upozna.

Ina će 18. februara napuniti 18 godina, a nema kontakt ni sa kim iz Kebine uže porodice. Ina je danas odličan đak, zanima je medicina, i izuzetno je talentovana za muziku. Ona ima odličan i izuzetno blizak odnos sa majkom Ljiljanom.

Što se Ljiljane tiče ona je sa Kebom na sudu bila od Ininog rođenja pa sve do skoro. Ljiljana je vodila bitke o dokazivanju očinstva, a zatim i o alimentaciji, kao i povećanju alimentacije koju je Keba izbegavao da plati. Inače, Ljiljana je pre skandala sa Kebom koji ju je, kako je i sama priznala, koštao posla i kontakata sa pevačima, radila sa najvećim zvezdama i napisala je na desetine pesama koje se i danas svrstavaju u neke od najvećih hitova.

Kako saznajemo, Ljiljana i sada piše pesme, s tim što se pored toga posvetila i nekolicini kurseva i škola za ulepšavanje, kozmetiku i IT.

Ovako sada izgleda uskoro punoletna Ina:

Autor: M. K.

#Dragan Kojić Keba

#pevač

#ćerka

'