AKTUELNO

Posle sina Adriana, poznati par dobio je ćerku Lauru.

Porodica Đoleta Đoganija je jedna od onih koja se ne eksponira često u javnosti, a kako žive mirnim životom, bez skandala, nisu meta tabloida. Pažnju medija, najčešće privlači Đoletova supruga Vesna, ali uglavnom pozitivnim primerima što zbog svog dobrog izgleda koji održava treninzima, što zbog fotografija sa svojom ćerkom Laurom sa kojom provodi dosta vremena.

Vesna i Laura uglavnom vreme provode ili kod kuće kuvajući ručak, praveći kolače ili u popodnevnim šetnjama. Ovoga puta Vesna je objavila fotografije na kojima su njih dve u kafiću, a dok mama gleda u šolju, mala Laura jede čokoladice kojima je kao pravo dete uspela i da se izmusavi.

Ipak, pevačica je odlučila da svoju ćerkicu fotografiše iako je musava, verovatno jer je to deo svakog deteta i svačijeg detinjstva. U svakom slučaju, izgleda da se ni mala Laura nije zbog toga bunila.

Kada ne nastupa, pevačica grupe "Đogani Fantasiko" najviše vremena provodi upravo sa sinom i ćerkom, ali i vežbajući u teretani, kojoj može da zahvali na izgledu na kom joj mnoge žene zavide.

Autor. Pink.rs

#Vesna Đogani

#Đole Đogani

'