AKTUELNO

Ljuba se iz centra srpske prestonice preselio na Novi Beograd.

Prema navodima emisije "EKSKLUZIVno", bivši suprug Nataše Bekvalac u proteklih nekoliko dana više puta viđen je kako izlazi iz zgrade u kojoj stanuje kreatorka Marijana Mateus, zbog čega je po gradu već počelo da se šuška da su uplovili u romansu. Međutim, izgleda da postoji drugi razlog zbog kojeg ovih dana komšije jedne stambene zgrade u blizini Kombank Arene na Novom Beogradu često u blizini viđaju Natinog bivšeg.

Foto: Promo/Printscreen Facebook

Naime, bivši rukometaš pazario je stan u istoj zgradi u kojoj živi Marijana, što je shvatio tek nakon što je počelo da se priča da je sa njom u vezi.

Foto: Instagram

- Ljuba nije imao pojma da Marijana ima stan u toj zgradi i da u njemu povremeno boravi. Tek pre nekoliko dana je saznao. Bilo mu je čudno što su počele da kruže priče da se tajno sastaju u njenom stanu i da je danima viđan kako izlazi iz njene zgrade. Raspitao se i saznao da su prve komšije. Očigledno su ga ljudi videli kako izlazi iz zgrade, a nisu znali da se on tu doselio. Što se tiče Marijane, mislim da se njih dvoje nisu nijednom sreli. Koliko znam, oni se i ne poznaju. Nikad se u životu nisu videli - rekao je izvor blizak Jovanoviću, a glavni akteri ove priče nisu se oglašavali.

Pink.rs

#Ljuba Jovanović

#Marijana Mateus

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'