AKTUELNO

Tamo je pronašla utehu.

Pevačicu Slađu Allegro nikad nismo mogli da vidimo bez osmeha na licu, čak i kada je prolazila kroz najteže trenutke u svom životu, što je zasigurno bilo kada je dva puta izgubila bebu.

No, popularna pevačica se ne predaje, već vredno radi, a njen projekat "Soba za plakanje" dostigao je veliki uspeh i doneo joj još više posla. Ipak, odlučila je da je vreme za predah, pa je sa suprugom otišla u Grčku, gde je posetila jedno posebno mesto.

Naime, ona je na svom instagram profilu podelila fotografiju crkve koja je specijalna po tome što u nju uglavnom odlaze žene, koje se mole za potomstvo:

Na ostrvu Rodos nalazi se jedna od najlepših plaža zvana Cambika, na brdu iznad nje je crkva Campika u koju uglavnom odlaze žene. Do nje vodi trista stepenika. Žensko ime Campika, u prevodu Svetlana, vezano je isključivo za Rodos. Ako u bilo kom delu Grčke upoznate devojku koja se tako zove znajte da je baš njena majka dolazila ovde da se pomoli Presvetoj Campiki za božiji dar, dete - napisala je Slađa uz fotografiju.

Foto: Instagram

Njeni pratioci na instagramu poželeli su joj da se i ona sama uskoro ostvari u ulozi majke, te da i ona uskoro dobije "božiji dar".

Autor: N.V.

#Beba

#Dete

#Slađa Allegro

#Slađa Vujičić

'