AKTUELNO

U otvorenoj ispovesti, košarkašica je iznela detalje koje niko nije znao.

Košarkašica Milica Dabović u šestom je mesecu trudnoće. Iako je ove godine prošla kroz veliki broj skandala, počev od fizičkog nasilja koje je pretrpela od bivšeg partnera, preko nagih fotografija koje su procurele u javnosti, do problema koje je imao njen brat sa zakonom, dolazak bebe je jako raduje.

Foto: Instagram

Bivša košarkašica, koja planira da se vrati profesionalnoj karijeri već u 2019. godini, otkrila je da joj je bilo jako neobično saznanje da će postati majka, ali da je to nešto o čemu je uvek sanjala. Iako je bila tek na početku veze sa izvesnim Vukom kada je ostala trudna, njihov odnos i njeni planovi nisu se promenili:

Naša veza nije tipična i mnoge stvari u našem odnosu jesu neobične. Pre svega, on većinu vremena nije sa mnom jer mnogo radi, i to u Beču, a često je i na poslovnim putovanjima. I pored toga, činjenica da zajedno čekamo dete jeste nas zbližila. Ono što je meni najvažnije jeste to što on shvata svoju ulogu i potpuno je svestan da je zajedničko dete vrhunac veze između žene i muškarca. Verujem da ćemo oboje biti dobri roditelji" rekla je Milica.

Foto: Printscreen Instagram

Saznanje da čeka dečaka, kom će dati ime Stefan, bilo je veliko iznenađenje za nju, s obzirom na to da je priželjkivala devojčicu:

Kada sam saznala da je dečak, ja sam zaplakala, ne znajući da li mi suze teku od sreće ili tuge. Plakala sam narednih sat vremena. Kada su se utisci slegli, bila sam presrećna što ću dobiti dečaka koga ću voleti najviše na svetu, a najvažnije je to da je beba zdrava i da se lepo razvija".

Foto: Instagram

Iako je partner uvek tu za nju, Milica ističe da je ovo "njena borba", te da je on uključen u sve onoliko koliko mu ona dozvoli, ali da od njega traži samo da je čuva kao "majku svog deteta".

Autor: N.V.

#Beba

#Milica Dabović

#Trudnoća

'