AKTUELNO

Bivša košarkašica uskoro će postati majka, a sada je otkriveno da li će roditi dečaka ili devojčicu.

Pre nekoliko dana bivša srpska reprezentativka Milica Dabović potvrdila je  jednom fotografijom na društvenoj mreži Instagram da je u blagoslovenom stanju, zbog čega je neizmerno srećna, a nedavno je saznala nove radosne vesti.

Foto: Instagram

Milica je, naime, objavila fotografiju na kojoj se vidi cvetni aranžman koji je dobila od svog verenika Vuka, ali i romantična poruka u kojoj sve upućuje na to da je košarkašica trudna.

Foto: Instagram

Jer ti si žena za sva vremena! Ti si kao stvorena za ljubav i topao dom. Volim vas oboje najviše - napisao je Vuk, a Milica i on uskoro će postati roditelji devojčice.

Kako smo uspeli da saznamo od dobroobaveštenog izvora bliskog Dabovićevoj, njoj je doktor koji joj vodi trudnoću otkrio pol bebe, a kada je čula da će dobiti ćerkicu, bila je presrećna.

Foto: BAR - STANICA 1884

Uvek je priželjkivala da ima ćerku i, eto, prvo dete će joj biti žensko! Baš je bila presrećna kada je saznala, odmah je zvala sestru Anu, koja se oduševila kada je čula. Ma, svi kod Dabovića slave! Milica i Vuk već uveliko, zajedno sa Anom, smišljaju odgovarajuće ime za bebu, a dve sestre počele su da razgledaju garderobu i nameštaj kojim će urediti dečiju sobu koja će biti kao iz bajke - otkrila je za Pink.rs Miličina prijateljica koja je molila da joj ne otkrivamo ime.

Foto: BAR - STANICA 1884

Pozvali smo Milicu kako bismo se uverili u istinitost ovih navoda, međutim, sportiskinja je bila nedostupna za komentar.

J.Bogdanović / D. T.

#Milica Dabović

#Trudnoća

#košarkašice

'