AKTUELNO

Konačno progovorio!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", harizmatičan voditeljski duo Bojana Lazić i Tijana Prica ugostile su u svom studiju Acu Lukasa, koji je ovom prilikom otkrio nove detalje predstojećeg filma, koji će biti rađen po njegovoj autobiografiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Lukas je otkrio da će pomenuti film svetlsot dana ugledati ove godine.

Početkom oktobru, tu negde! Biće kasting uskoro, neke smo već dogovorili, ima i nekih glumaca koje bih ja lično voleo da vidim. Stalno se mota pitanje ko će mene da igra, ali ja neću igrati sigurno. To nije ni serija ni film o mom životu, ne planiram da se nikakva spomen-ploča udara na zgradi gde sam se ja rodio. E, ako pobedim na "EvrozvizijI", onda nek napišu! Šalim se, ali to je jedno vrlo interesantno vreme, u kojem sam ja živeo i bavio se ovim poslom, mi možemo to vreme da prikažemo kroz mene koji tu prolazim - isitče folker.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje ko bi igrao glavnu ulogu, odnosno njegov lik u filmu, Aca je priznao da već ima želju.

Izrazio sam želju, sada ću i vama otkriti... Imam jednu želju, nisam ništa ni progovarao sa čovekom, niti ga ja lično poznajem, međutim, mnogo volim da gledam naše domaće filmove i serije i, evo, javno mogu da kažem ime, ali stvarno nismo još uvek pregovarali sa čovekom. Marko Janketić, ne poznajem ga lično, ali gledao sam ga u serijama, filmovima, uvek mi je bio sjajan u različitim varijantama, od Silvane do Nirvane, što se kaže. Mislim da je ludak kao ja, mene mora neko takav da glumi. Ne možeš da nađeš čoveka tako lako, a njega sam baš gledao, on je sjajan glumac - otkriva Lukas u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: P.R.