AKTUELNO

Konačno progovorio.

U nastavku emisije "Pretres nedelje" došlo je do toga da Kenan Tahirović iznese svoj stav o druženju Jovane Tomić Matore i Rialde Karahasonović, dok se pričalo o novom prijateljstvu Rialde i Sanje Stanković.

Matora, nije ti normalno da se druže Sanja i Rialda, a jeste da se družite ti i Anđelo? - pitao je Milan.
Ja sam shvatila da je Anđelo iskren, čak nam je sada bolji odnos nego pre, prija mi, smejem se poslednjih dana. Ovaj odnos mi ne smeta ovde. Da smo napolju, smetalo bi mi - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li stvarno misliš da će ti Kenan dozvoliti da se družiš sa njom? - pitao je Milan.
To je Rialdina odluka, ja ću ispoštovati - odgovorila je ona.
Rialda i Sanja su se sinoć porno masirale - rekao je Lepi Mića.
Rialda i Matora će se družiti samo ako ja ne budem sa Rialdom - poručio je Kenan Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, ako ti Kenan to bude tražio, šta će se desiti? - pitala je Matora.
Matora, ti i ja nemamo više isti odnos zbog svega što se dešavalo. Nije mi prirodno da se ne družim sa tobom. Ništa se ovde nije strašno desilo, da Kenan i Matora to ne mogu napolju da reše. To bi mi bila želja. Ako ne mogu, ja se sa njim zabavljam, to je to, idemo dalje. Ja sam rekla šta bi moja želja bila. Ali izvini, Ša je mene ovde ponižavao najstrašnije, pa se Kenan domunđava sa njim - rekla je Rialda.
Ja Rialdu ne muvam, bitno mi je da zadržim prijateljstvo sa njom. Bitno mi je da mi bude prijatelj - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da neću dozvoliti to jer je ova rekla da će da joj se udvara. Ja ću to skloniti odmah u stranu, da ne bih imao glavobolje. Ne treba mi neko ko će da ide za mnom i da se nabacuje mojoj devojci, da joj truje mozak - poručio je Kenan.
Šta, mogu da se dopisujem sa njom, a da ne izlazim? - pitala je Matora.
Ne ni komunikacija, ovo je odavno otišlo predaleko. Rialda sama treba da shvati da treba da se skloni od nje - istakao je Tahirović.
Meni je samo, ja sam rekla Kenanu sto puta, sa Matorom imam minimalnu komunikaciju i to je samo kad svi stojimo tu. On je nešto isprevrtao očima. Treba da mi kaže da ukinem komunikaciju, eto, nije problem, ispoštovaću - poručila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispoštovaću Rialdu šta god da odluči. A Kenan treba da mi kaže, tako i tako, to i to, a ne da sumnja u Rialdu - nastavila je Matora.
Kenan ima pravo da zameri ovo, kad bi Kenan samo čuo šta Matora priča Anđelu da će raditi sa Rialdom kada izađe, kako će da se udvara, šta će da radi... - istakla je Sanja.
Mi se sprdamo na tu temu - pravdala se Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.