AKTUELNO

Sve maske su sinoć pale!

Prošla noć u Zadruzi izazvala je veliku pometnju! Naime, od samog ulaska voditelja Milana Miloševića u Belu kuću, zadrugarima nije bilo dobro. Na velelepnom imanju su se otrkile mnoge tajne, ali i definisali odnosi koji mnogima nisu bili jasni. Ljubavni trouglovi su dominirali u svim temama, a šokantni detalji koje su iznosili ostavili su mnogo bez teksta.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Na samom startu emisije povela se polemika o raspodeli budžeta novog vođe Dejana Dragojevića koje je na to mesto postavio bivši zadrugar Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je priznao da se kaje što nije dao srednje budžete Lepom Mići i MIkiju Đuričiću. Mića je nakon toga prokomentarisao da bi Dejan dokazao da se promenio da je njemu dao veliki budžet.

Nakon toga došlo je do sukoba ljubavnog trougla. Tačnije Filip Car je komentarisao Dejanovu podelu, i objasnio da je mnogo nelogična, da bi Dejan nakon toga otkrio kako se osećao u braku sa Dalilom:

Kada bih krenuo da komentarišem bilo bi strašno, bolje da ćutim i biram da pustim sve da bude kako ti kažeš. Samo ona i ja znamo kako je bilo. Kako tumačiš to što je rekla da se ja ne bih javio majci da nije spavala? Da li misliš da se ne bi naljutila da sam otišao u Veternik? Da li vi znate detalje? Prebacivanje odnosa sa Davidom, prebacivanje razgovora sa majkom i slično. Evo, nova informacija, svaki put kada sam pričao sa majkom, nisam pričao na slušalicu, već na spikerfon. Znam ja odlično zašto sam rekao da sam tužan bio pet godina. Ja sam poturao sebe da bih je izvukao na pravi put, ali to je bila najveća greška. Pokušavao sam nemoguće, znao sam da se borim za neodbranjivo... Nemoguće je od blata praviti auto put - govorio je Dejan.

Car se nepretano mešao u sukob Dalile i Dejan pokušavajući da odbrani svoju devojku od "napada". Potegla se priča o porodici, pa je Dalila ispričala kako bi se ona ponašala da je u nekom trenutku u njihovu kuću došla Dejanova majka Biljana.

Ljubavni trougao se nije smirivao, a Dalila i Dejan su konstantno peckli jedno drugo zbog novi odnosa koje imaju.

Dejan je čak u toku Carevog komentarisanja njega, rešio da potkači dečka svoje bivše supruge, pa mu je pomenuo odnos Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe.

Većina zadrugara nije mogla da izdrži da ne prokomentariše odnose ovo troje zadrugara. Jovana Tomić Matora, Sandra Rešić su u čudu zbog pojedinih izlaganja, međutim Dalila je sve šokirala kada je otkrila nešto o svom braku.

Moji roditelji su govorili da on ide i da se vidi sa njegovima. Ja neću da ulazim u srž. Neću da se vraćam na to, ko je kriv ko ne, mene je bolelo to što tako ispada, plakali smo zajedno što nam porodice nisu normalne, zajedno smo plakali za te stvari, zašto ja sada sa svojom svekrvom ne mogu da držim salon. Ovo sada što se priča, neću da se palim, on je u specijalu rekao da mu je život bio tuga. Ja sam se sa njim borila da ne odemo u kafane i tako dalje. Išli smo u restoran, putovanje, kupovali, imali psa, planirali budućnost. Sve što se desilo ovde je zato što sam se ja zaljubila, ja ne mogu da vratim vreme, a da mogu ne bih dozvolila da uđem u odnos ovaj i da na kraju budem ispljuvana. Meni život sa njim nije bio idela, ali je bio lep, Tri godine nismo izlazili po klubovima, bilo nam je lepo. Meni se desila zaljubljenost i to je to. Ja ga neću pljuvati niti razbijati. Ja sam bila odlepila i to je to. Moje greške su bile što sam razbila parfeme. Nema potrebe za ovim stvarima. On se izgradio uz mene, sad samo želi da mi uništi vezu, jer zna da će Car da mi tupi posle za nešto dva sata - ispričala je Dalila.

Dejan je u jednom momentu potkačio komentarom Dalilunu majku i pozvao je da uđe u Zadrugu što je njegovoj bivšoj supruzi zasmetalo jako, pa je čak i razbila poklon koji je dobila od Dejana.

Car se u jednom momentu posvađao i sa Mikijem Đuričićem, pa su njih dvojica okončali prijateljstvo:

Neću da se družim sa nekim ko sve radi kontra od onoga što kažem. Ako si ti loš prema svakog sa kim si bio, što bi bio dobar prema meni? Ja sam prema tebi okej. Imam pravo da kažem da ako je neko loš prema porodici, kako možeš biti meni dobar? Da l' sam mu ikada dao loš savet? Neću da se družim sa njima, neću takvog druga! Mani me tvog poštenja. Ja sam peleta napao zbog tebe! Ja rijaliti drugarstva ne priznajem! Ti si se družio sa Janjušem i posle mu j*bao devojku, mani me toga. Ja se ne družim sa ovim ljudima. Toi pitaš mene za mišljenje, ja ti kažem i ti uradiš kontra! Ja neću da se pereš od mene od postupaka koje si uradio!- istakao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam preiskren, nije mi to problem. Rekao sam ti da ne vređaš Dalilu. Neću ni ja takvog druga! Neću ni ćao,ćao. Ja sam p*čka jedna mala, nikada mu ništa loše nisam rekao. Ja neću da neko bude malo dobar prema meni, malo loš. Meni ne treba ni jedan prijatelj u rijalitiju. Ja sam neko ko je korektan u prijateljstvu. Meni nije sve jedno, ja se vežem za ljude, Miki. Ti si mnogo gore stvari radio od mene, pa te ne geldam na osnovu toga. Ja cenim njegovo mišljenje, ali je problem što se ograđuje od mene! - rekao je Car.

Dalila i Dejan su nastavili da iznose prljav veš iz njihovog braka, pa se Car sukobio sa Sanjom Grujić koja mu je brutalno odgovorila na sve prozivke.

Nakon toga je Dejan Dragojević morao da odabere svoje potrčke za ovu nedelju. Dejan je veoma brzo odabrao:

Neću da pravim više dinamiku. Po krakrom postopku ću izabrati potrčke! Mislim da bi narod želeo da vdidi kako bi se to odvojijalo. Šta treba da se radi, šta ne treba da se radi. Potrčci će biti Ša i Monika. Pričali su napolju preko video poziva, neka se vidi šta i kako - rekao je Dejan.

Foto: Pink.rs

Kunem ti se, da mi pomre cela porodica, neću progovoriti ni jednu reč u izlolaciji - rekao je Ša.
Evo, sada ćemo videti da li Monika oseća nešto prema teb. Šta će da se desi, videćemo - istakao je Dejan.

Nakon toga je Dejan odabrao omiljenu osobu, što nije iznenadilo nikoga:

Aleksandra, ona mi je najomiljenija. Da sam se jako zaljubio, zaljubio sam se. Ne ide da pričam neke šlagere, draga mi je, prija mi - otkrio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je počeo pretres nedelje na samom startu emisije, nova zadrugarka Monika Jovanovski je otkrila da je zbog Nenada Aleksića Ša blokirala Mateju Matijevića. Ona je nakom toga otkrila kako su njih dvoje stupili u kontakt:

Foto: Pink.rs

Javila sam mu se na instagramu. Bilo je iz sprdnje, nisam mislila da će da mi uzvrati na poruku, on je meni uzvratio i zapratio. Mi smo ceo dan pričali i sve sam znala o njemu. Mesec ipo dana po ceo dan. On ustaje oko sedam ujutru i piše mi odmah, govorio mi je dobro jutro ljubavi. On mi je rekao da sam prva devojka posle Tare, počela sam da ga radim, sa drugima je imao samo se*s, a ja sam ga radila. Ja sam mu rekla da mi ne pominje ime, a on je počeo svaki dan da me doziva. On da je hteo da bude sa njom, odmah bi se ogradio. On je došao kod mene u krevet prvo veče, a ne ja, on mi kaže da mu prija pažnja, sada se osećam iskorišćeno. Čula sam po kući da kada smo se svađali Tara i ja, on je rekao da me je bivši dečko finansirao. Ja sam tako čula.Ja sam mu rekla da nisam ništa radila i nisam se dopisivala ni sa kim, ispoštovala sam ga. Naš dogovor je bio da ne radimo ništa pre njegovog ulaska jer kada bi on ovde uradi neštro meni bi bilo loše, naš dogovor je bio da mi radimo šta hoćemo ali da on ne pominje ništa. Bila je šifra oko, da znaš da mislim na tebe. Posle dva dana oni se smuvaju i onda krenu da me napadaju njegovi i njeni fanovi. On mene doziva, a ja čekam njega. Šta? - pričala je Monika.
Nisam davao lažnu nadu da njoj ne napravim problem. Ja sam uradio test i znao sam da ulazim u Zadrugu. Nisam hteo da joj dajem lažnu nadu da ne bi Moniki bilo teško i meni bilo teško - izneo je Ša.
Zbog te stvari je meni krivo zato što se on tako ponaša prema meni. Ja sma ušla ovde i ja ispadam budala, kao da nemam šta da radim kući, da postanem poznata pored njega. Kao da smo se samo dopisivali i da sam došla ovde da ga uhodim. Jer je ovde ljudima nenormalno da se ja zaljubim preko video poziva. Znam da, kada sam ušla, nije bila lažna sreća. Tara može stalno da mu pomuti um, zato što je voli. Ali, više je opsesija nego ljubav - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Monika otkrila koji je razlog što je morala da blokira Mateju na instagramu.

U jednom momentu su Tara i Monika otkrile sve o odnosima sa Ša. Naime. Moniki nije bilo jasno što ju je reper iskoristio, a onda je oterao od sebe.

Tara je doživela napad besa nakon što je saznala da se Mateja muvao sa devojkom sa kojom je ona imala veliki konflikt. Ona je krenula da vređa Mateju pa je tim činom pokazala da je zaljubljena u njega.

Janjuš je šokiran ponašanjem repera, pa je po ko zna koji put pokušao da ga "osvesti" , a onda je Ša napao Moniku i krenuo da je vređa. Potom je Ša morao da objasni svima što se zbližio sa Tarom opet kada je Moniki rekao da to neće da uradi.

Kada je Milan Milošević saopštio da je Tara Simov zauzela treće mesto na anketi ko je osoba koja - jedno misli, drugo radi, treće priča - Stefan Karić je prokometarisao:

Ja sam je naveo zbog odnosa sa Nenadom da jedno misli, drugo radi, a treće govori. Govori da nema emocije, ništa lepo, misli kako joj je Nenad drag, pomogao joj je i ima korist od njega. Znamo da ona nije sponzoruša, ali tako se zadesilo. Ima lepo mišljenje o Nenadu, a ovde glumi ribu. Mislim da ga ona voli - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nenada ispala sam u milion situacija kontradiktrona, ali ne odskačem mnoog od svojih reči. On je za mene učinio mnogo, podneli smo kritiku ljudi, naruda, napravila sam od sebe ku*vu, sponzorušu i ceo svet mi je sedeo na kičmi. U ovoj situaciji da li ja iz ovog ugla mogu da kažem da bih bila sa Nenadom Aleksićem, ne, ne mogu da kažem. Ne mogu da radim protiv sebe, pokušala sam, on je to osetio. Video je da me guši i da je ova sad relacija najbolja. Sklopili smo dogovor i molim se Bogu da ovo istraje. Birala sam pogrešne načine, sve je trebalo da se desi da bi došlo do mira - govorila je Simova.

Nenad Aleksić Ša je zauzeo drugo mesto u anketi. Sale Luks je ustao i otkrio šta mu je Ša rekao u poverenju a vezano je za Taru:

Ja sam ga napomenuo, sve što mu kažem kažem mu nasamo, on mi je drug ovde. Smatram da vređa Taru, prebacuje lovu, sestru i tako. Ja znam da je Sandra primila Moniku da bi mu dokazala da je prihvatila ali on ne može bez Tare, on mi je rekao da ne oseća ništa kada zagrli Moniku, a Taru kada zagrli ceo mu svet stane. Rekao si boli me du*e za porodicu - rekao je Sale Luks.

Prvo mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić, a voditelj je reč dao Anđeli Đurićić:

Ja nema loše mišljenje o njemu, ali imam o odnosu sa Milicom. Svaki dan joj priča sve najgore. Oni se posvađaju par puta snevno, to misli on njoj, samo neće da iznese. Vaš odnos je konstantno takav, stalno se vređate. Ti si njoj rekao užasne stavri, da bi je svako vukao i tako to... On njoj sve nabija na nos. On ima i dalje emocije prema njoj a priča da je završio sa njom! - rekla je Anđela.
On je rekao da dobija kritike zbog mene. Ja sam mu rekla da i ja dobijam kritike od njegovih prijatelja, od Stefana Karića. Ja dobijam ovde da sam folirant. Stefan se dugo suzdržavao što se tiče iskrenog mišljenja za naš odnos. Mensur u svađama sve najgore priča, da bi me povredio ali ne misli to za mene. Nema definisan odnos sa mnom, to mu se njaviše zamera. Sledeći put ako dođe do svađe, neka zameri sve ali neka ne spominje to! Ne kajem se što sam imala brzo odnos sa njim, volim ga! Mensur ne bi bio opet sa Minom, a sa druge strane, ništa više ne može da me začudi. Ako bude došlo do pomirenja, bes neće da bude! Ako bude imao komunikaciju sa mInom, ja se povlačim, to bi bilo poniženje! Ja sam rekla da sam ga očekivala na trećem mestu! - dodaje Milica.

U toku emisije Milan je saopštio da Dalila i Filip Car idu na Rajsko ostrvo kako bi proslavili Dan zaljubljenih. Njih dvoje su se spakovali i krenuli.

Nakon što su videli večeru i vino, oni nisu krili oduševljenje. Kada su večerali, legli su u krevet i gledali flim.

Oni su nakon lagane večeri i vina se prepustila gledanju filma, a u jednom trenutku su se prekrili preko glave i započeli vrelu akciju ispod prekrivača i započeli vrelu akciju.

Car i Dalila su se nakon toga vratili u Belu kuću jer su im nestale cigare.

Sa druge strane Ša je rešio da ispuni svoje obećanje pa se Moniki nije ni obratio u izolaciji gde će njih dvoje spavati ove nedelje.

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su odmah nakon završene emisije "Pretres nedelje" otišli u spavaću sobu i legli u krevet. I više nego očigledno je da između njih emocije ne prestaju, a kao potvrda tome govori baš ovaj snimak na kom se strasno grle, maze i ljube.

Mensur  je rnom zorom promenio sve emocije, naime, on se nakon vrelih strasti sa Milicom Veselinović u spavaćoj sobi setio zakletve koju je dao rođenom bratu da se sa njom neće pomiriti, pa je počeo da plaće na sav glas. Ona mu je odmah pala u zagrljaj, te je usledilo dugo tešenje!

Deševanja u Beloj kući se menjaju iz dana u dan, i zato ostanite uz TV Pink i pratite najgledaniji rijaliti Zadruga 5, a sve o dešavanjima u Beloj kući čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.V.