AKTUELNO

Žestoko od samog početka!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Filipa Cara i Dalilu Dragojević.

Sumnjate u ljubav jedno prema drugom,a vama je to najmanji problem. Vaš najveći problem je što se volite na pogrešan način. dalila je navikla da zovca, navikla je da zvoca i prevaspitava, na pogrešan način iz odnosa sa Dejnom, jer su imali relaciju majka i sin. Sa Dejanove strane nije osetila ljubomoru, pa ne razume što Filipu smeta provokativno oblačenje . Filip želi nežnost u svkom trenutku, poštovanje i da je njegova u vkaom trenutku. Filip njenu drskost tumači kao da ga ona ne voli, a Dalila njegovo vređanje isto tako da on nju ne voli. Kad ćete da popričate i otvoreno kažete šta očekujete, šta je za vas ljubav i šta vas usrećuje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima suštinu i istinu. Što se tiče sinoćne situacije kad sam probao da razgovaram, hteo sam da prespavam, napravi sam da jedemo, zvao sam je i probudio. Očekivao sam da mi kaže sve što joj smeta, sve što je uvidela i što kod sebe treba da promenim. Svako situaciju vidi iz svoje perspektive. Ja sam video nešto i rekao sam Marku i Zoli da mogu da joj prebacim 100 stvari, a ona će naći 102, koje joj možda smetaju. Ja se juče ne bih mogao nositi na žurki i zezati da znam da je nju nešto prebacilo iz takta. Puno mi je stvari nelogično - pričao je Car.
On je otišao na žurku, častio društvo, a kad sam se pojavila bilo je kao da me nema. Ponašao se bahato, kad mu odgovara. On će ubediti da jesam vraćala - rekla je Dalila.
Neko ko me voli najviše na svetu, gleda me i kezi mi se i dovodi me do ludila. Ja ne mogu da radim ovoj ženi loše, ali ne mogu da izvlači iz mene sve najgore. Volim je, ali izvlači iz mene bes - dodao je Car.
Više je tenzija autosugestivna. Puknete, ti sa svojom posesivnošću, ljubomorom, pokušavaš da preslikaš na nju, a ona svoje navike. Samo se opustite, pa iako ispadneš budala, koga boli ku*ac? Neće svet da propadne - ubacio jse Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je došla sad sa stavom da se sa mnom svađa - istakao je Filip.
Prenaglašene rekacije su im jezive, oko problema koji nije toliki. Oni se prvo svađaju, pa zbog načina na koji su se svađali. Ovde se svađaju zbog načina na koji su se svađali, nego zbog suštine problema - pričao je Đedović.
Uništiću svaku pomisao na nas dvoje. Kako ona tumači Dejanove, tako i ja tumačim sve. Nemam osobu sa kojom treba da razmišljam pozitivno, nego m se vraća šta sam proživeo. Ja dok sam loše ona pleše, za mene je to vulgarno i ja ne podnosim. Ja više ništa ne očekujem od nje. Potrudiću se d ajoj se ne obraćam, sve ću da uništim, svaku pomisao na nas svoje - nastavio je Filip.
Prešla sam preko pogubnih i odvratnih stvari, što nijedna žena ne bi tolerisala. On će mene da vraća na oblačenje i što nisam prišla, a prišla sam i rekao je da ćemo pričati sutra - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da sedim pod tremom, dok ona igra. Zašto se našla u situaciji? Što ne razmišlja gde joj je momak? - urlao je Car.
Ja sa Dalilom skoro svaku žurku đuskam. Pitala sam je šta je Filipu, htela sam da ti nađem pare da se oraspoložiš. Pitala sam što te n zagrli, rekla je da će izazvati goru rekaciju. Ona je sve vreme pričala da joj je žao što ne može da ti priđe - otkrila je Tara.
Sve što sam ti izgovorio ružno, sešći i porazgovaraću sa tobom, van stola - istakao je Filip.
Ona nije znala šta da radi. Prišla ti je, ti si bio u nekom svom svetu. Zna se da tebi šta god da se kaže, uvek smo mi krivi. Dejan i Aleks su stajali kod šanka, kod drugog ogledala ne može da se vidi, samo šta je iza sebe - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sebi ne želim da pređem preko stvari koje sam joj rekao - istako je Filip.
Džaba trošiš reči, ovom čoveku ne može ništa da se objasni. Rekla sam da se Filip iznervirao zbog ruleta, njegova očekivanja su da treba da priđem, a znma kako bi završilo da sam prišla - rekla je Dalila.
A kad sam ja prišao lepo? Što nisi lepo razgovarala? Dalila je sad rekla sto stvari za mene loših i ja to potvrđujem. Ja ću svoje loše prihvatiti, ona svoje neće. Za mene više nema prebačaja i ja ću ostati - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.