AKTUELNO

Turbulentno od početka do samog kraja!

Petak veče, i emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem, skinula je mnoge maske u Beloj kući. Tokom prethodnog dana došlo je do brutalnog okršaja ljubavnog para Maje Marinković i Filipa Cara, na šta je domaća javnost zanemela. Protekla noć je prošla u komentarisanju tog incidenta, kao i iskrenosti zadrugara koji su sve u lice sasuli Dejanu Dragojeviću i njegovoj sada već bivšoj ženi Dalili Dragojević. Takođe, došlo je do novih erupcija emocija, turbulentnih svađa i haosa, što se nije završilo do samog kraja.

Podsetimo, Veliki šef je po hitnom postupku reagovao i kaznio Marinkovićevu sa mesečnim honorarem zbog nasrtaja na Filipa Cara.

Emisija Nominacije, počela je turbulentno, ratom bivše i sadašnje devojke Filipa Cara, Maje Marinković i Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ovakav odnos, da mi je neko rekao da će biti ovakav odnos, ne bih mu verovala. Sada su kao stranci sve dok ne dođe do nekog konflikta. Verujem d aim nije lako što su u situacijama u kakvim jesu. Imam suprotno mišljenje o njima kao ljudima. Mislim da je Dalila ispala loš čovek prema Dejanu i mislim da ovo nije zaslužio. Mislim da nije davao povoda da ona bude ljubomorna. Za Dejana mislim da je inteligentan, a da sam ja na njegovom mestu pomerio bi se iz mesta. Kada nekoga voliš ne možeš da budeš objektivan, jer on kada plače i radi neke stavri, ne može da ostane ravnodušan jer je emocija prisutna, a Đedović ga nekako vrati. Ja ti od srca želim da budeš sam dok ne prođe taj neki emotivni haos. O Dejanu imam zaista lepo mišljenje, nemam šta rućno da kažem. Ja reagujem na budalaštine, a kamoli ovako. Što se tiče Dalile, ne mogu da kažem da imam lepo mišljenje o njoj kao čoveku, ali ako može da uradi nešto nekome sa kim je bila pet godina zajedno, ne može da bude dobra ni za druge. Ispala je nefer i nečovek prema njemu. Konflikt između nje i mene je nastao zato što me je pominjala u lošem kontekstu, dok sam ja bila u spoljnom svetu. Nisi ispala dobar čovek prema njemu, lažno si se pokajala na radiju, to je moje mišljenje. Ostaviću Dejana, šaljem Dalilu - rekla je Maja.
Ti si mene dosta puta izvređala, iako sam se ja tebi izvinila za sve uvrede. Takođe, mislim, da ti situaciju sa svojim dečkom koristiš da mene ponižavaš. Mislim da ne treba da se raduješ tuđoj nesreći, jer ja tebe ne provociram, jer da te ja provociram, bio bi ti masakr svaki dan. Ja ne moram da ti tolerišem ni batine, ni bacanje stvari, a drugi moraju. Ja mislim da ti treba da rešavaš svoje probleme van mene, ja ti problem nisam. Zašto misliš da bi pored takve ribe, kako se predstavljaš, zamenio sa debelom krmačom? - rekla je Dalila.

Filip Car, je nakon svega što je preživeo tokom dana, ostao potpuno pogubljen i na početku emisije, te je otvorio dušu i rekao sve što ga muči. Progovorio je o emicijama prema Dalili, ali i o odnosu sa Majom nakon fizičkog nasrtaja.

Krenuću o Dejanu, neću puno o njemu, niti bih od njega tražio oprost, osim za ono što sam se osećao kriv, a to je za one uvrede i onaj verbalni sukob, za koji sam znao da nije ispravan. Za to mogu da kažem oprosti. Da je drugačija situacija, rekao bih oprosti i za to što sam ti se umešao u život. Imao sam osećaj kao da me oboje gurate u odnos, ti nesvesno, ona svesno. Meni je bilo čudno što ti ne reaguješ, ali nisi smeo, a znaš ti zašto. Nisi smeo od nje. Jasno mi je kako je ona delovala u svih pet godina na njega. Ti nisi bio ti. Ili sad nisi ili nisi bio ono od početka. Desio sam ti se ja, a desio sam se jer vam je odnos katastrofa. Ja sam rekao pre neki dan, ne bih se čudio da je ovakva situacija, ne bih se čudio da se pomirite, ne bih se čudio da ustanete i kažete da vam je ovo skrivena kamera. Ništa me čudim, osim toga kako ste funkcionisali 5 godina u braku. Koliko čujem, ti si dao sve i pokazao ono što se očekuje, ona kroz tvoja izlaganja nije. Video sam i loše i dobro, ona na početku što si pokazao je loše. Vidim da si čovek od krvi i mesa, mislim da si bolji čovek sad, nego kad si bio u braku. Ako se pomiriš sa njom, mislim da ćeš biti više svoj - rekao je Car.

Na prozivke i provokacije koje je dobio od strane Maje, slomio se i izjavio:

Daj Bože da smo završili. Maja je odnos koji sam započeo vani, Dalila je jedina prava emocija koju sam doživeo u ovoj kući za ove dve godine - rekao je Car, počeo da plače i napustio Belu kuću.

Posle toga se rasplakao i napustio Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo, Dalila Dragojević je osetila potrebu da progovori i da repliku na njegovo izlaganje, kao i Maja koja nije ni ovoga puta uspela da se suzdrži od komentara.

Meni je doktor rekao da nisam baš sva svoja, ali nemam papir da to dokažem. Moji neki postupci se pripisuju mom trenutnom stanju. Molim ljude pojedin eda mi ne uzimaju zdravo za gotovo ako im nešto kažemn iz čista mira, jer nisam trenutno u fazi normalnosti. Ne nisam jaka, uopšte mi nije svejedno. On se večeras posvađao sa Majom iz ne znam kojih razloga, smatram da je on hteo nju da povredi sa tim nekim izlaganjem, jer joj je pretio da će da izj neku devojku. I da me moli na kolenima, ne bih mu oprostila - rekla je Dalila.
Ja nisam za zaje***ciju. Ja kad uđem u neki odnos, ja se dam 100%, a ako oni pokušaju da me preveslaju, završe kako završe. Kuka što ga je jedna devojka od 50kg pretukla, ma kući mami i tati pa pričaj te priče - rekla je Maja.

U prilog svim spekulacijama, da može doći do pomirenja između Cara i Dalile, govor Jovane Tomić Matore je potvrdio sumnje da Filip i dalje ima neke emocije prema bivšoj devojci.

Prokomentarisala sam danas sa Dalilom, on je svestan da je us*ao i šefa i stanicu. I sama zna da on nije ravnodušan prema njoj, ali se boji svega i ne razmišlja u tom pravcu. Znaš i osećaš, čak i da misliš ne bi rekla - dobacila je Matora svojoj drugarici.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo brzo, na nevericu svih, Maja Marinković i Filip Car završili su nakon brutalnog okršaja ponovo ispod pokrivača i pokušali da reše razmirice.

Dalila Dragojević, kivna na situaciju koju je zatekla, požalila se svojoj drugarici i rekla sve ono što joj leži na duši, a tiče se pomirenja Cara i Maje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je došao njegov red za Nominaciju, Filip Car je poslao Dejana Dragojevića u izolaciju i dao svoje obrazloženje.

Moram da kažem da ja prema Dalili nisam praktičan. Ja nisam pogrešio prema njoj i to je moj stav. Ja sam totalno narušio sve principe, i smatram da je Dejan mnogo bolji čovek od Dalile. Nema pomirenja sa Dalilom nikada, a nominujem Dejana jer sam imao lepo iskustvo sa Dalilom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je svojim izlaganjem i nominacijom izazvao muk za crnim stolom. Iskreno je rekao sve šta misloi zadrugarima i dao očinske savete bivšem bračnom paru.

U situaciji sa Dalilom on je sto posto ispravan i tu nema priče. U suštini Đedović je dobar sa njim, ja sam za mnogo brutalnije načine da se osvesti, umem da preteram. Mene je Đedović nervirao kada je rekao da ja mrzim Dejana, stvarno nije, ja se trudim da budem totalno realan. Evo kažem čak mi je ona i bliža a realno on je bolji čovek i ispravniji je prema njoj nego ona prema njemu. Ona bi možda pre pomogla, evo kada je bilo ono sa Miljanom, oni su tu bili ne zbog slikanja ili kadra, nego iskreno, dali su sve od sebe da joj pomognu. Nisu imali ni trunku zle namere nego su bili iskreno uz nju to veče. Isto gde sam video da je Dejan dobar čovek, ono kad je Gruja lupao i želeo da ide kući, bio je uz njega, vraćao ga, a realno i to veče je sam imao haos. Realno, želim reći, Dejane, znam da ti je teško, desilo se je*i ga, ali život je pred tobom. Strašno je, desi se, ali tebe čekaju samo lepe stvari. Odlično se kontrolišeš i mnogo dobro podnosiš sve, moram to reći. Vole tebe ljudi i njima je stalo do tebe. Sam moraš doneti odluke u životu, ne možeš da razmišljaš o drugima šta će reći. Mi nismo bitni - pričao je Miki.
Da ona nije pogana, njoj čovek ne bi mogao ništa da zameri. Glupava je jer ne može da prođe preko svog ponosa, da nema kamera i nas budala, ona bi došla kod njega i isplakala se Dejanu i izvinila za sve. Njoj je jako teško i želim da zna da je razumem. Razumem je zato što je znam, njen pogled ne može da laže. To što ona je*e keve i dere se jer je bezobrazna i bahata, ali nije loša to je svima jasno. Dala je sve i na kraju je s*ebala brak i ona to zna, ali joj je sve to u podsvesti. Kad ona dđe sebi, biće sve drugačije. Pogana je i bezobrazna, ali opet moj osećaj je da se iza krije osoba koje će ti biti tu i koja će moći, nema zle oči. Ja to jako lepo vidim. Imam ja ovde veće prijatelje od nje, sa njom se čak i ne družim, zato i govorim. Ona je pažljiva, dođe i da mi nešto, kafu, čokoladicu, to je znak pažnje. Nije loša, kada se izleči od svoje povređenosti, doći će kod Dejana i izviniće se za sve. Dalila, moraš da se smiriš i budeš manje pogana, smanji to. U meni izazoveš ono najgore koji te znam,a kako nećeš kod nekoga drugog - nastavio je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović kao i uvek, bez dlake na jeziku je jasno pokazao svoj stav i dao sud o bivšem bračnom paru.

Jedina zajednička stvar njima je ta što su doživeli sličan raskid. Dejanu je anravno bilo gore. Dejan je doživeo stvari tuđom krivicom, a Dalila svojom krivicom. Nisam kapirao Dejanove rekcije. Postoje emotivniji ljudi, za razliku do mene. Svi smo ovde ostavljani, ali smo i ostavljali. Nama niko nije javno izabrao etikete, niti nam niko nije javno uraidio neke stvari koje su se ovde desile. Ona je Caru govorila da je muškarčina, a on joj psovao majku - govorio je Đedović.
Ma ovde se svašta dešava. Svi će naučiti od nekih stvari kad tada. Ovde svi muljaju u petljaju kada je lični momentar. Dalilino muljanje i petljanje je ličnog momenta. Dejan nije folirant, ja sam msilio u jednom momentu da jeste ali nije. Da ne pominjem klipove gde se Car i Dalila vređaju, kao početak amaterskog pornića, a Miki je brano svog druga, e onda sam i ja mog. Car i Dalila se vređaju kako je*u roditelje jadan drugom. Dejan nije folirant, on je povređen, a traži mu se trn u oku. Njega je to emotivno upropastilo, ali srediće se to, on se ne folira, on je slab. Narod spolja ne vidi kako je njemu, a on plaća svoju dobrotu, a i ona plaća svoje budalaštine. On ovo nije hteo, a ona je htela. Naravno ostavljam Dejan, a šaljem Dalilu - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić je mnoge iznenadio svojim izlaganjem, kada je otvoreno pričao o odnosu sa Dalilom i sukobu sa ovim bračnim parom iz prethodne sezone. Takođe, priznao je kako nikada ne može da se naljuti na nju, ali je i bez problema poslao u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević bio je naredni zadrugar koji je otkrio svoju nominaciju, pa javno priznao da je promenio svoje mišljenje prema pomenutim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je ovo situacija u kojoj se oni nalaze od početka rijalitija, Dalilu bi ovde nazivali ku*vom, i dosta nas neće da kaže baš sve jer se znamo dugo. Mene je Dejan na početku vređao, ali ja sam o njemu promenio mišljenje. On je bio jedan od najljigavijih igrača, gađao je žestoko, ali sitacija koja mu se desila ga je otvorila i pokazala mnogo bolje. Dalila i Dejan nisu jedno za drugo, on je mnogo bolji od nje. Ja sam mnogo više voleo Dalilu, ali sada sa Dejanom imam mnogo bolje mišljenje o njemu. Neko bi rekao da on sam pravi žrtvu od sebe. On ne gleda da li je žrtva, niti bilo šta, njega boli nešto drugo, Dalilin blam ga boli, on razmišlja šta će ko da mu kaže. On misli samo na Dalilu - rekao je košarkaš.
Ona je jako dobar prijatelj, najjača je žena koja je ušla u rijaliti, ali eto desilo ti se ovo. Ja ti kažem samo da vodiš računa o svemu, šaljem Dejana - rekao je Janjuš.

Tokom izlaganje Lepog Miće, nastao je karambol. Dalila se posvađala sa Dejanom Dragojevićem, pa nakon spominjanja njenog oca doživela potpuno pomračenje i gađala Saleta Luksa čašom.

Evo, ovo mi je dao i rekao da sam ovo ja, ostatak limenke! Eto kakve stvari radi perfidno i u tišini, a posle ja ispadne da sam ja luda. Nema razloga da pored svih ljudi, ti radiš to, nemoj da se sladiš. Nikada neću pričati o tome kako se osečam, izvući ću se mnogo jača! Mnogo si jadan! Jesam pogrešila, ali nema potrebe tako da se ponašaš, od danas više nećeš dobiti od mene ništa, ni jednu jedinu reč! To davanje limenki, ili taj silos, to su stvari koje mene ubijaju. Nema potrebe da se tako ponašaš, da me dodatno ubijaš sa svojim doskočicama! Nikada neću kukati kao on i govoriti koliko se raspadam, neću tražiti sažaljenje od ovih ljudi, ali se većina ovde sladi. Nemoj da iko misli, da nisam svesna ko mi prilazi iskreno a ko zbog kadra, dovoljno sam pametna da znam ko mi šta radi iako sam u najgorem nervnom rastrojstvu. Jesam luda ali nisam glupa! Bila sam iskrena, jesam pogrešila, ali sam se iskreno zaljubila u njega i naravno da ne bih volela nikome to da se desi - govorila je Dalila.
Tako! Zato ti plačeš, a ne zato što se kaješ! Ja znam da ona plače zbog Filipa a ne zbog mene, ali prva me je provocirala, videla je Matora - pravdao se Dejan.
Ti sve radiš sve da bi me oni ponižavali, a onda pošalješ ljude da pitaju kako sam! Ti si đubre jedno! Imam li ja pravo da se osećam tako? Imam li pravo da razmišljam o svojoj porodici? Imam li pravo da mislim o svojoj budućnosti? Imam li prava? Znam da mene moj otac nikada neće napustiti - vikala je Dalila.
Šta ti znaš o mom ocu? Šta ti pričaš alo? - vikala je Dalila iz petnih žila pa gađala Saleta Luksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Dragojević nakon sukoba sa Dalilom, izašao je napolje i lupao rukama o zid. Obezbeđenje je reagovalo i dovelo ga u Belu kuću.

Tokom nominovanja Sandre Rešić koja je Dalilu poslala u izolaciju, ubrzo je došlo do još jednog emotivnog sloma Dalile Dragojević, te je ponovo zaurlala na svog bivšeg muža, pa se javno obratila svojim roditeljima.

Prestani indirektno da me spominjejš, začepi! - viknuo je Dejan.
Sam se pominje! Ne zanima me! Svesna sam svoje greške, jesam pogrešila, najgore sam rekla, nasrnula na njega i to je sve! Od danas nema ni nasrtaja ni vređanja, ja vam to obećavam! Da ne bih bila neko zbog koga će on da plače. Molila bih njegove prijatelje da ga posavetuju, da vrate njega onakvog kakav je bio. Krivo mi je zbog svega, kajem se ali da ispravim ne mogu. Koliko god misliš da sam loša, meni je i dalje teško i ne mogu da te gledam takvog, molim te gledaj sebe jer ti ja ne mogu pomoći. Ne mogu još da mislim i na tebe, pucam po svim šavovima, glumim da sam jaka, da li je to nešto loše? Ja živim sa čovekom koga sam povredila i sa čovekom koji je mene povredio, a ti živiš samo sa mnom! Teško mi je, dovedi se što pre u red jer ja moram sebe da izvučem iz svega - ubacila se Dragojevićka.

Tara Simov i Bane Čolak su zadrugari koji su govorili o bračnom paru od početka poznanstva do dana današnjeg i otkrili koliko su razočarani u svoje ukućane.

Dejan je neko sa kim sam imala par svađa u Zadruzi 3. Dalila i on su jedni koji su naterali mog tatu da se oglasi. Za ceo period sam dovela sebe u stadijum da brinem o Dejanu. Kad on pčače pplakala sam ja. Ja sam bila na ivici posle svega, kao i vi ovde.Sama sam pala tada, Sama sam se ubila posle svega. DEjanova izilacija nas spojima. Poistovećujem se sa Dalilmom, ona je sesn da je kriva, ali razumem te, tebi su svi drugi krivi, i to kapiram.Zameram ti kada si govorila da sam gora od tebe. Povredila si osobu koja poznaješ i koja je bila tu za tebe, a ja sam povredila osobu koju ne zna - rekla je Tara i nominovala Dalilu.

Tokom emisije, dogodio se novi okršaj Maje Marinković i Filipa Cara. Ona je zamerila svom dečku poglede ka Dalili, pa ponovo nasrnula na njega, on vikao i molio voditelja za pomoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Boli me ku*ac za tebe, sa tim ponašanjem, takvim stavom, shvati to! Daj Milane vodite je u ludnicu - vikao je Car.
Sada tako pričaš, a malo pre kažeš da me voliš - rekla je Maja.
Naravno zato što se plašim da mi ne nabiješ neku nožekanju - dodao je Car.
Vrlo moguće - brecnula se Maja.
Milane, može li neko da mi makne ovu kalašturu? Neću je je*ati više! Da li ću unakažen hodati ovuda? - vikao je Car.

Dejan Dragojević nakon okršaja sa Dalilom, doživeo je potpuno pomračenje, pa ponovo otišao u dvorište u 'boksovao' u ogradu od Rajskog vrta.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Dejanovog odsustva, Dalila je ušla u novi sukob ali ovoga puta sa Nikolom Grujićem, jer je smatrala da je neiskren i da preko nje 'pere' svoje postupke.

Dalila Dragojević je prva nominovana zadrugarka od strane ukućana, a Milan Milošević je otkrio ko će joj se pridružiti u izolaciji i boriti za opstanak u Belu kuću u nedelju uveče.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef je nakon emisije obavestio zadrugare da počinje Igra istine, koju je zapoćela Miljana Kulić i svoje pitanje postavila Filipu Caru. On je u svojim izlaganjem šokirao mnoge.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam često plakao, uglavnom kada sam pijan ili besan mogu pustiti suzu. Rekao sam i Maji, krivo mi je zbog načina kako sam završio taj odnos. Na loš način sam i započeo odnos sa Majom. Ona nema razumevanja za ništa, ali nije ona kriva nego ja. I dalje tvrdim da mi je Dalila najveća emocija iz Zadruge, Maju sam ogradio od svega jer smo odnos započeli napolju. Sa Minom je bila strast i ludilo, a ovo sa Dalilom je prava emocija. Ali ovako mislim da je bolje, jer mi nije bilo dobro u tom odnosu. Smatram da nikada neće moći da nađe muškarca koji će je voditi kroz život, da joj treba neko kao Dejan a ne neko ja da joj kontrira. Što se tiče Maje, ona nikome ne treba ovakva, ponajmanje meni. Ako Maja bude mogla da se promeni bićemo zajedno, ako ne od nas nema ništa. Da ja ovako izgledam je suludo, suludo! Maja nema mozak za ono što se njoj ne čini kako treba, pa onda nastane haos. Ja snage nemam, izmasakriran sam od tih ljubavnih odnosa. Bio sam četiri godine u vezi, koja je mlađa od mene. Tada sam bio najbolji na svetu, njoj donosio pare, brinuo o njoj, ostala je bez majke, imala je rak štitne žlezde. Ona mene prevari, na kraju ja na*ebem, jer nađem novu devojku, a ona mi napakuje problem i ja završim u zatvoru. Izmasakriran sam od svega i stvarno ne mogu više da se bakćem. Sada vraćam sve puta pet! Bila je napolju totalno normalna, išli smo svuda, u retorane, Zoološki vrt, na put, sve je bilo sjajno. Ne znam šta joj je sada, ovakva mi ne treba, nije dobra ni za sebe ni za tebe! Zamisli da moja majka upali televizor i vidi mene ovakvog, ona ne zna da li me je neko nožem isekao ili šta se desilo. Na kraju ispada da smo bolesni, ako želiš menjaj se jer sam ja ogledalo tebe, a ti mene, menjaj se! - govorio je Car.

Dalila Dragojević je sledeća odgovaralča na pitanje tokom igrice i jasno svima stavila do znanja kako će se odvijati njen odnos sa Dejanom.

Dragojevićka je svoje pitanje postavila Milani Mimi Šarac i podigla tenziju do vrhunca. Saterala je Mimu u ćošak i postavila jako škakljiva pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je potreban u životu čovek, koji nije spreman da ti sikreno i pred svima kaže svoju emociju? Da li smatraš da možeš da budeš sa njim? - pitala je Dragojevićka.
Mislim da mi nije potrebno i mislim d sam mnogo pogrešila. Pogrešila sam što sam dozvolila da mi priđe i da stupim u odnos sa njim kakav jesam. Teško mi je Dalila - odgovorila je Mima.
Smatraš li da samim tim što se zaljubio u tebe je prevario svoju ženu? Pokrivali ste se preko glave? - pitala je Dalila.
Ne smatram. Nismo se mi prekrili nikada preko glave - rekla je Mima.

Nakon završetka Igre istine, Mima Šarac i Nikola Grujić su otvorili sve karte i jedno drugom priznali emocije. Mima je u jednoom trenutku Gruju morala da podseti da ima ženu kod kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Dragojević nakon svih emotivnih brodoloma nije mogao da se smiri, pa je u ranim jutarnjim časovima tumarao sam po dvorištu i gledao u jednu tačku.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković i Filip Car, posle svih skandala koji su ih pratili tokom dana i noći, ipak su zavšrili zajedno u krevetu i razmenjivali nežnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom prethodne noći, koja je bila puna turbulencija, emotivnih krahova i suza, ostaje nam da ispratimo kako će se odvijati naredni dani i odnosi koji su već odavno narušeni.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga