AKTUELNO

Maske su pale!

Kao i svakoč čestrvrta voditelj Milan Milošević je ušao u kuću, a zadrugari su imali prilike da pogledaju snimke aktuelnih dešavanja. Noć je odmah počela turbuletno, pa su na samom početku Dalila i Dejan Dragojević ptogovorili o razvodu i otkrili zašto ga odlažu.

Dalila i Dejan ušli su u novu raspravu, a ona je u sve to ubacili i Marijanu Zonjić, sa kojom Dejan poslednjih dana ima jako blizak odnos, pa tvrdila kako on u njoj uopšte nema lepo mišljenje.

Ne glumi žrtvu. Rekla sam ovo za devojke, zato što znam da ni o jednoj nema lepo mišljenje. Marijanu je nazivao Marijana Zonjić. Mene nećeš praviti kroz svoje odnose još gorom nego što jesam. Dejanovu perfidnost nikad nisam podnosila - govorila je Dalila.
Što ti ja smetam? Nemoj me dalje svađati ni sa jednom osobom. Što se Marijane tiče, pratio sam je u krevet, visoka je higijena. Ne svađaj me ni sa jednom osobom u kući - rekao je Dejan.

Dalilinom dečku, Filipu Caru, nije se svidelo što je pokušala da pokvari Dejanov odnos sa Marijanom, te joj je momentalno odbrusio i ponizio pred svima.

Ona je htela da stavi njega i Marijanu koju je htela da stavi u izolaciju, a sada kao komentariše da on baca pogleda ka njoj. Ja sam fer i pravedan. Ona priča nebuloze, nije pravedna. U ponedeljak ih stavlja u izolaciju, a sada ona govori kako je Dejan rekao za Marijanu da smrdi. Ja smatram da je Marijana Zonjić jedna od najpedantnijih devojaka u kući, a i da nije, nema potrebe to Dalila da komentariše - pričao je Car.
Meni nije jasno što je ona izabrala Marijanu baš od svih riba, a ona je brutalna riba - rekao je Dejan.

Zadrugari su imali prilike da vide vrelu akciju Filipa Cara i Dalile Dragojević, a Dejan je sve vreme menjao boje.

Nemoj mene prvo, mene je sramota. Što se tiče papira za razvod, nadam se da će biti kod Darka u nedelju na intervuju. Udata žena se drnda na televiziji - rekao je Dejan.

On je ponozio Dalilu sa pesmom, ali se i vrlo brzo nakon toga slomio u pušionici i pustio suzu, a Tara Simov mu je odmah doletela u pomoć.

Dalila i Car ušli su u novu raspravu. On joj je prebacivao što je pokušala da uništi Dejanov odnos sa Marijanom, dok je Dalila njemu zamerila što je ponižava i ne staje u njenu odbranu.

Zadrugari su imali priliku da vide kako Sanja Grujić češka Mateju Matijevića, a to je najteže palo Tari Simov.

Pričam konkretno o Matejin kalup u koji ni ja ne spadam, nije to samo bilo na njen račun nego i na moj - dodala je Tara.
Toliko sam lepa da mogu da ćutim još dva. O Tari mislim sve najlepše, tako da može da priča šta hoće! - rekla je Grujićeva.

Dalila i Car nastavili su da se svađaju u toku emisije "Gledanje snimaka", a u jednom momentu ona je izgubila kontrolu i počela da ga gađa sa činijama i hranom.

Nisi mi više zanimljiva, šta si mi bila zanimljiva bila si, sad mi je svejedno. Nek te iz*ebe ko hoće! - rekao je Car.

Naredni snimak bila je svađa Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića. Zadrugarka je prebacila svom momku da flertuje sa bivšom, Marijanom Zonjić.

Dobio je i previše od mene zato sam ga i napala, jer mislim da ima sve. Iznervirala sam se i zamolila sam ga da to sve rešimo. On nije zaljubljen, ja sam dala šansu da vidim kako će to da ide. To se guralo i guralo da bi danas sve čula ono što jesam. To nisam doživela ni od svog muža sa kojim sam toliko bila. Sve što sam osećala danas je ugašeno posle onih reči. Očekivano mi je sve i ovi pogledi i flert, sve ja to znam, ali ono danas ne mogu da shvatim - navela je Viktorija.
Marko me stvarno ne zanima, mislim da se katastrofalno ponaša prema ovoj devojci - govorila je Zonjićeva.
Moram priznati u svemu sam zeznuo stvar. Krivac sam i tu nema opravdanja. Suviše bi bilo glupo da se pravdam i kraj priče. Nisam imao zle namere, ali sam kriv što se uopšte to desilo. Problem je što nije meni ništa rekla, setila se svega tek kad su joj Rešićeva i Tara napunile mozak. Kad sam njoj rekao na licu mesta za to, ona ništa nije rekla, ali se kasnije setila. Ona je dobra, ali ima jednu manu, mnogo sluša druge ljude. Suvišno je pričati - rekao je Marko.

Miljana Kulić imala je priliku da se suoči sa vrelim plesom Lazara Čolića Zole i Deniz Dejm.

Ma sada će Miljana da udara gde treba i kako treba. Ovde se vidi kako me je ponizio, ona je njega mazila po polon organu. Ovde se vidi da bi se svašta desilo - rekla je Miljana.
Ja nisam osetio da me je uhvatila za bilo koji deo tela. Miljana je rekla šta joj smeta, ja to neću raditi - rekao je Zola.

 Zadrugari su pogledali klip Nikole Grujića i Milane Mime Šarac i njihovih intimnih dodira iz kreveta. Njih dvoje su počeli da se pravdaju, a svi se jedva čekali da prokomentarišu.

Ništa nije bilo, ljubila me je po vratu, prebacila nogu preko moje - rekao je Gruja.
Do sada je mogao da priča šta hoće, ali sada više ne. Ovo je previše intimno, ovo druženje nije. Hajde da ste prespavali zajedno, ali ovo nije normalno. Sramota je. Mima svesno radi neke stvari - govorio je Mića.
Ja sam se zaljubila, ne mogu da izdržim da ga ne zaljubim ili poljubim. Pogrešila sam, nisam znala da to ovako izgloeda. Nismo u vezi nismo se nikada poljubili - priznala je Mima.

Zadrugari su imali priliku da pogledaju kako Milica Veselinović pravi ljubomorne scene Mensuru Ajdarpašiću, a onda su uporedili njihovu vezu i vezu sa Minom Vrbaški.

Mi smo zajedno dva meseca, vreme će da pokaže, ne mogu da poredim totalno dve razlićite devojke i veze. Kod Mene i Mine je tako bio izgrađen odnos. Ona kad je htela nešto da napravi, niko nije mogao da je spreči. Nikada nije radila pokvareno nego je bila transparentna - odgovorio je Mensur.

Tara Simov završila je u suzama nakon što je imala proliku da pogleda ljubavni klip nje i Mateje Matijevića. Ona je odlučila i da po prvi put, za crnim stolom, progovori o emocijama prema njemu.

eći ću iskreno, ja sve ovo krijem. Sve pokušam, probam, imala sam dve veze, ali mi se uvek sve vrati. Možda sam ja bolesna. Nema šta da se krije, ali sam krila jer nije normalno. Nema tu šta da se komentariše, rekao mi je da sam bezobrazna, ali sam rekla da ga volim, je*iga. Uvek se vodim iskrenošću, mi smo završili pre godinu i po dana, ne mogu da imam lažnu nadu. Ne mogu sada posle toliko vremena da se nadam, ali mi je svakako treško. On je izuzetan prema meni, to što ja očekujem da me brani to već nije prirodno. To što bih ja uradila ne znači da bi i on. Ne vidim razlog da prekinemo prekinemo komunikaciju - rekla je Tara.

Pušten je još jedan ljubavni klip i to Dalile i Cara. Dejan se povukao u pušionicu, a društvo mu je pravila Tara, koja mu je skretala pažnju, da ne bi gledao lepe momente svoje supruge i Filipa.

Tara i Dejan osamili su se u pušionici, a sve vreme su se smeškali i grlili.

Autor: A. N.

#Zadruga