AKTUELNO

Otvorila dušu!

Uoči 17. februara, kada će se navršiti tačno tri godine kako nas je legendarni pevač Šaban Šaulić napustio, njegova ćerka, pevačica Ilda Šaulić, govorila je o svom ocu.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Naslednica legendarnog pevača je u intimnoj ispovesti otkrila nepoznate detalje iz života sa svojim ocem za kog je bila i ostala veoma vezana.

Mislim da će mi sa godinama sve više nedostajati. Sad kao zreloj i formiranoj ženi, mislim da će mi i sve više trebati - priča Ilda, pa nastavlja:
On je čovek koji nije puno govorio. Bio je specifičan i veoma mudar. Nas dvoje smo se po pogledu razumeli, znala sam šta misli, oseća, da li je nešto kako treba ili nije. Već sad primećujem da će mi nedostajati i faliti - ističe pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ildi je posebno žao što čuveni pevač neće gledati odrastanje njene ćerke, ali i dodaje da je raduje što je njena ćerka zapamtila dedu Šabana Šaulića.

Žao mi je, posebno u ovom sad periodu, imam devojčicu koja ima pet i po godina. Drago mi je što ona pamti dedu. Ona se seća dede, kad joj je svirao gitaricu. Postoji i lep snimak, koji ima moj suprug. Mnogo se obradovao mojoj ćerki. Žao mi je što neće gledati kako moja ćerka raste - rekla je Ilda Šaulić u emisiji "Sceniranje".

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.