AKTUELNO

Otvorila dušu.

Nakon Maje Marinković u radio "Amneziju" stigla je Aleksandra Nikolić, a voditelj Bora Santana postavio joj je direktno pitanje.

Zbog čega ćutiš na sve uvrede? Šta te muči? - pitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam rekla da sam najmoralnija, ali mi je teško jer me svi krive, kao da sam ja jedina kriva. Ja nikoga nisam terala... Moja greška je što sam pričala sa Majom i rekla da će sve biti u redu, ali nisam mogla protiv sebe. Greška je i ono sa Čorbom, što se meri kao da je kao da sam ne znam šta uradila... Nadam se da majka neće biti ljuta na mene. To igranje sa Čorbom je ovde predstavljeno kao da sam nešto najnemoralnije uradila... Ne znam... Rekli su mi svi da znam u šta ulazim - rekla je Aleks.
Ti nećeš da reaguješ zbog Janjuša - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo jadno šta sam doživela. Ništa neću vraćati, vratiću kako budem znala... Ćutim jer nemam snage više. Ceo sto skače i priča najgore o meni, nemam snage da se borim i da se svađam, sinoć nisam išla na žurku... Janjuš i ja ćemo biti u normalnom odnosu. Ako sam ja glavni problem u njihovom odnosu, ne moramo da imamo komunikaciju... Ali oni imaju mnogo veće probleme... - dodala je Aleks.
Da li ti je Janjuš dao lažnu nadu? - pitala je Milica.
Ja sam se navikla na njega tri meseca, kada sam videla da neko hoće da ga oduzme, smatrala sam da imam pravo da se borim za to - istakla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Velikom šefu za svadbu, osećala sam se kao da mi je bila prava svadba, bilo je predivno sve. U hotelu je bilo super, imali smo masažu, zezali se, šalili, bilo nam je jako lepo - poručila je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.