AKTUELNO

Drama!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, voditelj Milan Milošević dao je reč Tari Simov:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Anđela, poznajemo se od prošle godine, nismo imali konflikte, mislim da je vaspitan i kulturan, pokazao se kao dobra prijatelj. Nadam se da će nam odnos ostati isti. Što se tiče Anđele, složila bih se da dolaziš iz dobre porodice, ali mi se ne dopada tvoja drskost i arogancija, izabrana si za najpozitivniju zbog tragedije koju si iznela. Kaže Mihić da dobro utičeš na Mateju, ja mislim da ne. On je previše prepotentan i izuzetno proračunat, ja sam umrla od smeha na onaj klip. Psiho momenti. Ali dobro, ja sam bila njegova devojka, a bila sam mnogo gora od njega. Nisam zaslužila neke uvrede, ali dobro. Danas smo videli situaciju na klipu Dejana i Dalile gde oni nisu rekli ništa, a na klip mene i Mateje on je ustao da se ograđuje, a bili smo sedam meseci. Nemaš iks faktor kao ja, nemaš to nešto kada prođeš ali dobro. Danas si nešto komentarisala o meni dok si bila u spavaćoj sobi. I posle kažu da ja prva počnem. Šaljem tebe - izjasnila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Fran Pujas:

Anđelo i ja smo imali sukobe ali samo sada okej. Anđela je sa tobom najbolje kada si i ti sa njom. Mislim da su njeni roditelji ponosni na nju, nju moram da ostavim. Šaljem Anđela - izjasnio se Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Marijani Zonjić:

Ja ću kratko, Anđelo i ja smo u korektnom odnosu, znamo da se peckamo za stolom, nervira me što nekada se ubacuje kada pričam i eto. Što se tiče Anđele, nemam ništa loše da kažem, tebe ću da sačuvam - rekla je Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Đoletu Vip Kralju:

Zadržaću Anđelu, a poslaću Anđela. Nikoga se ne bojim, Anđeli sam rekao šta sam imao. Što se tiče Anđela, meni takav prijatelj ne treba, ja ga u kuću ne bih pustio. Matora kaže da mu je oprostila, ja to poštujem ali mi ovakav ne treba, meni ovakav čovek ne treba u kuću. Lep je za sebe, za mene nije. Sa Anđelom ne znam na čemu sam, imamo lep odnos ali eto dokazala je da je zaljubljena u Mateju, za sada nije prevarant. Šaljem Rankovića. - izjasnio se kratno Đole Vip Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Neveni Savić:

Što se tiče Anđele, smatram da je okej što se druži sa Matejom, sačuvaću nju jer misliim da je ženski - rekla je kratko Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N.V.