AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu napustila Nevena Miličević, a za novog vođu postavila atraktivnu Deniz Dejm koja je gledaocima obećala pravu pometnju tokom ove nedelje. Dejmova je podelila budžeta, a onda reč dala zadrugarima da iskomentarišu i daju svoj stav o njenoj podeli. Sledeći je dobio reč Lepi Mića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u šoku, sada sam prozvan zbog 150 dinara, svaka žurka me košta 3 do 4 hiljade dinara. Podelila si budžet onako kako si zamišljala, za sat vremena ti si podelila 42 budžeta. Imala si lak posao jer se većina vređala, imala si lagan posao i dosta razloga. Ponizila si Janjuša, a imala si odnos sa njim. Uvek morate da gledate stvari od početka. Uvek neka ti u glavi bude to. Ima dosta nelogičnosti, smatram da si se pogubila, to je tvoj izbor. Imala si šansu da kažeš šta o kome misliš, nekim stvarima si se dodvoravala. Ja volim što si ti vođa, nešto je drugačije. Nisi bila adekvatno obučena za ovaj termin - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam što su svi šokirani, nemaju svi ovakvu zadnjicu i grudi. O terminima niste vodili ni ranije, psujete i vređate. Niste vodili računa o terminu. Ovo je nešto lepo. Hvala Bogu da je došla ova nedelja da je Deniz vođa da i mi sirotinja živimo u bogatstvu. Janjuš je dao mali budžet i šta je sada problem, ti Mićo isto. Oko za oko, zub za zub. Normalno je da će Sandri dati srednji budžet. Karić se smejao kada je pitala da li ko ima nešto slatko - pričala je Sanja Grujić.
Si*aj ku*ac debela - rekao joj je Karić.
Ćuti nogavica - poručila mu je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku emisije:

Autor: N.V.