AKTUELNO

Ceo region je pratio kako će se njih dvojica snaći!

Sada već kultna emisija radio "Amnezija" svoje početke imala je u "Zadruzi 1". Tadašnji učesnici najgledanijeg rijalitija u regionu, Milan Milošević, Miki Đuričić, Bora Santana i Bane Čolak, osmislili su emisiju koja je očarala zadrugare i milionski auditorijum.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Emisija se uvek emitovala sredom, a doživela je mnogobrojna izdanja, pa čak i u "spoljnom svetu", kako zadrugari nazivaju prostor van velelepnog imanja u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs

Bane Čolak je nedavno napustio "Zadrugu" zbog medicinskog problema, te tako u Beloj kući više nije bilo nikoga od originalnog trojca koji je vodio emisiju.

Foto: Pink.rs

Veliki šef je odlučio da da šansu Mateji Matijeviću i Nenadu Aleksiću Ša da se oprobaju u ovoj ulozi, kako je Matijević mnogo puta bio gostujući voditelj, ali i imitator u raznim rubrikama. Njih dvojica su danas vodili poslednje izdanje "Amnezije" i odlučili da od sledeće srede imaju svoju emisiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Stupili smo u kontakt sa originalnim voditeljima "Amnezije", koji su nam otkrili šta misle o Mateji i Ša.

Milan Milošević:

Mateja se danima pripremao i bio je odličan, vidi se da je pratio na času... Oduševljen sam koliko je do detalja predan, a Ša me je oduševio. On je ta nova energija koja je falila u radiju i baš je odličan. On je i pored svega prepun pozitivne energije i nesebično je deli sa svima. Pun pogodak za "Amneziju". Odličan su spoj i siguran sam da će biti sve bolji i bolji kako vreme bude odmicalo - izjavio je Milan.

Foto: Jelena Simonović

Bora Santana:

Lepo su se snašli, radio "Amnezija" je radio "Amnezija". Mislim da je to veliki teret za njih, tako da će to da bude neki njihov izduvni ventil. Mislim da Ša neće moći da izdrži, ima veliki pritisak, biće teško Mateji da vodi sam. Ali ja im želim svu sreću, da budu kreativni... Mateja ima iskustva. Sve je bolje, samo da nije Bane Čolak - istakao je Bora.

Foto: RED TV

Bane Čolak:

Iskreno, odlično je, baš su me iznenadili. Ja sam Mateju pripremao za taj posao, odlično se snašao, i verujem da će iz emisije u emisiju biti još bolji! - poručio je Čolak.

Foto: RED TV

Autor: M. P.