AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje u šta gleda.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević je najavio zadrugarima naredni klip u kojem su imali priliku da vide kako se Milana Šarac Mimas raspituje za Mensura Ajdarpašića.

Milana Šarac Mimas je dobila prva reč.

Nije tako, ne sviša mi se on - rekla je Mima.
Mima moraš da priznaš da si dolazila zbog njega. Ona je to veče došla zbog njega. Rekla si da je Milica ružna i tako to - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ga pitala kako ti pored svih tih devojaka sa kojima je bio, došao si ovde da budeš sa Milicom. Rekao je kao da ima neki izbor ovde da bira - rekla je Mima.
Nisam to tako rekao - rekao je Mensur.
On je prvo veče sa njom završio u krevetu, od toga smo i došli - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema pravo devojka poput nje da me komentariše. Mene mogu da komentarišu devojke koje...Čak i ona eto, da uzmemo u obzir, može da me komentariše. Napolju ima drugi tip devojaka - rekla je Milica.
Da li misliš da će on kad izađe da bude sa tobom - pitala je Mima.
Ma ne mora...Ku***tina raspala, nemam šta da kažem za nju. Ovom dečku je oduzela sve živo, a ode u garderober i pokaže gaće Dinu. Ona najmanje može da mi priča o bilo čemu...Ti si navikao napolju na ovaj tip devojaka, ne intresuje me - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste mi Mima drugarica. Malo pre smo sedele tu, pa se pokrenula priča da se nabroji tri momka sa kojima bi spavala, pa je Mima tri puta rekla Mensur. Nije rekla šalim se - rekla je Ana Jovanović.
Da ne obraćam pažnju, pa jeba*u im mater svima - dobacila je Milica.
Veruj mi Milane, da mi uopšte nije teško. Ne znam, ona je onda promenila mišljenje, jer je meni rekla da se kaje što nismo imali sek***lni odnos - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo Ranković, moj bff, je u pravu. Naravno da bi se ispala**ucala, vidi kakav je dečko - rekla je Matora.
Meni se Milica od prvog dana ne sviđa, od prvog dana je ne podnosim i sve radim njoj u inat - rekla je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ponižavam što odgovaram ovakvom profilu devojke. Ajde da me komentariše Aleks, nego Mima, dajte molim te... - rekla je Milica.

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga