AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje u ono što čuje.

U toku je emisija "Izbor potrčaka sa Milanom Miloševićem". Dalila Dragojević je zauzela visoko prvo mesto, na osnovu glasova publike, kao osoba koja je spremna da preuzme rizik. Nakon haosa za crnim stolom, reč je dobio Anđelo Ranković, a potom i Dalila Dragojević .

Otišli su daleko. Filip je krenuo sa pričom zbog čega osuđuju njega... Tebe u tom odnosu su osudili zato što si se upetljao u brak, a ona zbog odnosa prema Dejanu nakon toga. S kim god da ideš, spustiš glavu, pa ne bi imala toliku osudu od ljudi i svih ostalih. Veću osudu si dobio što si ušao u to, a Mićo ti si otišao dalje - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je potom dobila reč.

Veći rizik bi podnela da sada napustim rijaliti, jer mi se se*e od ovoga. Ja sam neko ko je odlučio da živim život, ali bi ovde njih 98% uradilo to, kada bi znali da nema kamera. Mnogi bi se ovde uvaljali u krevete, posteljine i u ekonomskom, ali je**ga, imaju svest o Darku Tanasijeviću i Milanu Miloševiću. Da mogu, rado bih prošlost obrisala gumicom, da mi se ništa od ovoga ne desi. Kajem se za sve što sam uradila Dejanu, ali ništa ne mogu da uradim, mogu samo da slušam ovo što slušam - rekla je Dalila.
Trebao sam bežati iz odnosa kad je bilo ono sa nudlama, jer sam tada trebao da vidim na šta je ona spremna - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi nije donelo kvalitetan život. Meni se svest budi i teško mi je. Ne zanima me šta će ko reći i da se vodim tim gledaocima, što je bitno zadrugarima koji će sud oni doneti, ja bih se trudila da patim za ovim čovekom, ali ne. Ja sa Filipom Carem uopšte više nikada neću biti. Kada uzmete keš neće vas zanimati ko je kako, ali vas sada zanima, samo zbog gledalaca. Radim na sebi, a najveći faktor rizika koji bi podnela na sebi, bio bi taj izlazak iz rijalitija. Vi sveci ovde, poštedite me vaših komentara. Dejan zna da je meni krivo zbog svega. Meni ne možete da zabranite sa kim ću ja da komuniciram, a da me zanima što ja ispadam najgora, povukla bih se u jednom delu. Ne, ja sam uvek osoba, Dalila, koja je uvek radila kako je srce vodi i onako kako misli. Ako ćete vi osuđivati osobe kakav je Ša prema bivšima, dajem za primer, a ne prema vama, onda nema šta da pričamo. Neću dozvoliti da me komentariše neko ko je bio sa devojkom svog prijatelja. Bio si sa Sanjom Stanković, a znao si da tvoj priajtelj Matora, ima emocije prema njoj. O tebi imam izgrađeno mišljenje da si okej, ali neću dozvoliti prosvetljenje ovde...Nije problem da se ja borim, ali ja ne mogu da se borim sama sa sobom. Zaista nemam potrebu da se krijem od bilo čega. Reći ću da sam ja ta koja je naterala Filipa Cara da uđe u vezu sa mnom, da sam ja vodila vezu i da sam bacila magiju na njega. Taj čovek nije zaslužio ni da ga pogledam. Ništa me ne intresuje za njega, ponavljam vama, imate pravo da komentarišete, ali neću više ustajati da demantujem bilo šta vezano za njega. Ja imam kajanje prema Dejanu Dragojeviću. Najviše bih volela da Dejan uradi ono što sam i ja uradila, pa da budemo jedan jedan i da život nastavimo zajedno - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga