AKTUELNO

Iznela nove detalje!

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje postavila Tari Simov:

Zašto si takva prema Ša, ponosiš se sa Vukom, a ponižavaš Ša, a on je mnogo toga uradio za tebe dok je Vuk bio da bi se osvetio - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam smatrala da smo mi u vezi tada, ali sam bila samo zaljubljena u Vuka, dok on u mene nije. Ša koliko je uradio dobro, toliko je i loše, to mi znamo. Svako ko me voli bi to za mene uradio. Kod mene uvek prevagnu loše stvari, ja bih ga sada prebila, ja neću da se peckam na ove priče. Ja od strane Vuka nisam povređena, Nenadu nije jasno što nisam ljuta, što sam hladna. To dobro što je uradila je mnogo manje od lošeg, sve je asocira na negativno. Ja sinoć jedem makarone, meni se tresu ruke, ja se nisam oporavila od prošle godine, imali smo i svađe i lomove i tako dalje, drago mi je da se delimično nešto zaboravilo - odgovorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pokušavam da shvatim šta sam loše uradio, ne mogu da shvatim. U Zadruzi četiri je stalno pravila mene ljubomornim. Ja ne mogu da pričam gluposti, njoj se tresu, zbog čega - počeo je Ša.
Zadruga četiri mi je trauma života - odbrusila mu je Tara.
Ja sam pokazao da te volim, niko nikada te toliko neće volite koliko sam ja, ja nju stavljam na prvo mesto i uvek će biti, ona poštuje ljude koji je vređaju, a ne mene. Sve je objašnjeno u pitanu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.