AKTUELNO

Nije ga štedela nimalo!

Upravo je u Belu kuću ušetao voditelj Milan Milošević, pa je zadrugare obavestio da počinju "Nominacije", a takmičari će imati priliku da biraju između Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović, koje je za potrčke postavila ovonedeljni vođa, Deniz Dejm.

Prvi zadrugar koji je imao priliku da nominuje, bila je Sandra Rešić.

Anu bih prvo...Što se tiče nje u dobrim smo odnosima, kad smo tu u pušionici popričamo. Od samog starta imamo isti odnos, ne menja se. Pala mi je malo u očima, ali se brzo popravila. Ovo što se dešava sa Anđelom, top ste mi - rekla je Sandra, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Mensura. Imala sam dosta negativno mišljenje danas. Ne znam šta je sa njim od kad je ušao u ovaj odnos sa Milicom, koji je neodređen. Trudiću se da ne savetujem, ali bih volela da me sasluša onako kako govorim. Bez toga da imam teorije zavere. Imala sam negativno mišljenje zbog Mine i ušla sam ovde sa nekim predrasudama, ali sam rekla da ulazim ovde bez njih. Mislim da sam bila fer i korektna i kada sam to komentarisala, bila sam uvek fer i komentarisala sam ono što ste vi govorili. Svaki put si to shvatio kao napad, a mislim da od nekih trauma, od onoga što si proživeo, da u potpunosti razumem tvoj trip. Ove sezone, ja koliko sam videla, bilo je priča, mislim da si svaki komentar, koji nisu ljudi uvredili ni tebe ni tvoju bivšu, shvatio si ratoborno i borio si se, a nije bilo potrebe. Mislim da si sve to shvatao lično i kao napad na tebe lično. Da si me malo shavtio i slušao, video bi da te ne napadam - rekla je Sandra.
Traume, znaš šta je trauma? Ja nisam neko ko se traumira, samo sam preživeo ono što vi nikada ne bi. To što želite da predstavite da sam takav, ne znači da je tako - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam želju više da te komentarišem, a i kada to uradim, ti se samo svađaš. Apsolutno ga ne zanima, ali ja ću da kažem, ne zanima me da li ćemo biti dobri. Sve lično što ti je urađeno i napravljeno da si psihopata i ovakav i onakav je napravila tvoja devojka. Isključivo ste to uradili samo sebi. Niko je nije psovao ovde i nazivao svakakvim imenima, ti si je ovde najstrašnije vređao - rekla je Sandra.
Jako si neprofesionalna i neozbiljna...Da li sam ja nekada udario Milicu - pitao je Mensur.
Nisam ja rekla da si ti nasilnik. Ja spavam preko puta njih i nikada nisam videla da je udario...Nemaš razloga da se svađaš sa mnom. Ako gledamo tvoj klip na kom je vaša svađa, maltene mržnja. Zapravo mislim o tebi da ne možeš da se izboriš sa Milicom. Ponekad mislim da si je toliko zavoleo, da nemaš snage da se raspravljaš sa njom, pa onda to radiš sa nama - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On je i sam danas rekao ja to znam - rekao je Milan.
Da je to negde u nekim granicama normale, da ćeš ti da je spasiš od napada, niko je ne dira...Tako da, ja se slažem sa tim, da kao stariji učesnik i momak nju posavetuje, ali da ti ideš za njom i da se dešavaju ove stvari koje se dešavaju, to ne...Nisi preživeo Cara i nisi preko njega mogao da pređeš. Šaljem Anu, ostavljam Mensura - rekla je Sandra.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga