AKTUELNO

Lepe vesti!

Pevač Nikola Rokvić nedavno se vratio sa hodočašća koje je trajalo punih mesec dana. Podsećanja radi, Rokvić se peške zaputio do grčkog ostrva Egina, a na svom putu je prikupljao potreban novac za odeljenja dečije onkologije u Beogradu i Nišu.

Nikola je na svom hodočašću uspeo da prikupi 40 miliona dinara, a iako se vratio svojoj kući, supruzi Bojani koja mu je najveći oslonac, kao i svojoj deci, Nikola nastavlja svoju humanu misiju.

Pevač i osnivač fondacije "Porodica" je na svom Instagramu podelio objavu anonimnih devojaka koje su se odlučile na hrabar potez nalik njegovom, kako bi skupile novac za lečenje Dimitrija Pešića, mladića koji je u februaru ove godine doživeo saobraćajnu nezgodu prilikom koje je zadobio teške telesne povrede.

Foto: Instagram.com

Dimitriju je morala biti amputirana leva noga, a do sada je porodica snosila sve troškove lečenja, međutim, sada im je potrebna pomoć.

Novčana sredstva koja se skupljaju potrebna su za sve troškove lečenja, protezu za nogu, specijalističke preglede, lekove, suplemente, tretmane kod fizijatra, fizioterapije, za ortopedska pomagala, banjsko lečenje, rehabilitaciju, medicinska pomagala, eventualne operativne zahvate na levoj ruci ( brahijalni pleksus ) i ostale neophodne tretmane kao i za putne troškove i smeštaj.

Nikola je podelio objavu devojaka koje su peške krenule od Pirota do manastira Tumane.

Foto: Instagram.com/nikolarokvic

- Sanja i Ana su krenule u svoju humanu misiju od Pirota do manastira Tumane i to peške. Kako bi im pomogli da ostvare svoj cilj i prikupe sredstva za Dimitrijevo lečenje, pošalji SMS 267 na 3800 - stoji na objavi koju je Nikola podelio.

Autor: Milan Mitić