AKTUELNO

I ona će se takmičiti u rijalitiju koji će pomeriti granice ovog formata.

Što se više približava datum početka rijalitija "Zadruga", sve je više poznatih imena koja će se takmičiti u prvoj sezoni šoua koji pomera granica ovog formata.

Neki su već stigli i da se posvađaju pre samog ulaska, pa se očekuje da će se njihovi odnosi još više zaoštriti kada budu postali cimeri.

Foto: Facebook

Kako portal Pink.rs saznaje, među takmičarima će se naći i pevačica Tanja Jovićević, koja se proslavila u grupi "Oktobar 1864".

Ova pevačica moćnog vokala bila je u grupi od 1984. godine sa Goranom Tomanovićem, Zoranom Karapandžom, Željkom Mitrovićem i Deanom Krmpotićem sve do njenog raspada 1991. godine.

Posle toga je nastavila da nastupa sa drugim bendom po džez klubovima, a posle 20 godina ponovo je zajedno sa Željkom Mitrovićem snimila baladu "Dur i mol".

Iako godinama nije ništa objavljivala, poštovaoci džeza i bluza upućeni su u njen rad i rado idu na mesta na kojima Tanja nastupa.

Kako će se pokazati u "Zadruzi" ostaje da vidimo 6. septembra, kada počinje rijaliti o kom će pričati region, ali i ceo svet, jer koncept koji će ovim šouom predstaviti televizija Pink do sada nigde nije viđen.

PROČITAJTE JOŠ: ČAČKALA JE POGREŠNOG: Lepi Mića otkrio NAJSTRAŠNIJU TAJNU Mace Diskrecije! (FOTO)

Ovo su poznati učesnici

Prvi učesnik rijalitija "Zadruga" koji je bio poznat domaćoj javnosti jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Nakon toga otkriveno je da će u ovom šouu učestvovati i Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović kao i pevačice Nada Obrić i Snežana Mišković Viktorija. Osim njih, tamo će biti i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, poznata domaćoj javnosti kao Cana Fontana, ali i starlete Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Redovne gledaoce rijalitija posebno raduje i to što se spekuliše da će se među učesnicima naći i dobro poznati učesnik "Farme", Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

Autor: V. T.

#Tanja Jovićević

#Zadruga

#pevačica

#rijaliti

'