AKTUELNO

Poslednje pripreme za emisiju koja će večeras pomeriti granice privode se kraju.

Već danima svi s nestrpljenjem očekuju da vide omiljene likove iz "Dnevnjaka" koji će svojom novom emisijom "Kočenje" na Televiziji Pink milionski auditorijum držati budnim do kasno u noć, a poslednje pripreme pred večerašnje premijerno izdanje polako se privode kraju.

Foto: Printscreen

Višečlana ekipa koja radi na realizaciji humorističke emisije kakva do sada nije viđena na TV stanicama u regionu vredno radi na svakom detalju kako bi najduhovitiji momci na čelu sa Milošem Milakovićem i Đorđijem Andrićem večeras od 23:30 časova zasmejali sve kraj malih ekrana, a Pink.rs vam ekskluzivno prenosi delić atmosfere iz studija emisije "Kočenje" u PFI filmskim studijima u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Miloš i Đorđije naći će se u ulozi domaćina nove emisije ''Kočenje'', dok će Damir Jovanović i Miki biti zaduženi da ih svojim komentarima izazovu, nakon čega sledi žestoki obračun - šamaranje i polivanje vodom.

U prvoj emisiji, koja će se emitovati večeras u 23:30 uživo na Televiziji Pink, najzabavniji momci u regionu ugostiće folk pevača Radišu Trajkovića Đanija kojeg će, između ostalog, voditi na poligraf i DNK testiranje.

Foto: E-stock

Miljenici urbane publike pripremili su čitav niz segmenata kojom će publiku dovesti do suza, a do sada neviđenu emisiju na ovim prostorima pogledajte večeras u 23:30 samo na Televiziji Pink.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Kočenje

#Televizija Pink

#emisija

'